Campionatul Judeţean Timiș de ”Promoţie”: lideri consolidați

Liga a șasea timișeană a continuat în acest sfârșit de săptămână cu partidele rundei a 17-a, de la mijlocul returului, iar în toate cele trei întreceri din acest eşalon al categoriei ”Promoție” doar o echipă nu s-a prezentat la meci, și anume ACS Remetea Ianova 2008, care nu a efectuat deplasarea la Satchinez, în Seria a II-a.

În rest, celelalte partide s-au derulat pe teren fără probleme, conform programării, iar liderii au obţinut victorii prin care şi-au consolidat poziţia în clasament, chiar și distanţându-se la 3-4 puncte, cum s-a întâmplat în Seria a II-a respectiv a III-a.

În Seria I, cei din Becicherecu Mic au învins în deplasare cu 8-2 la Teremia Mare. În Seria a II-a, Fibiş a întrecut la limită pe ocupanta locului secund, Cocoșul Orţişoara II, iar în Seria a III-a, Răuţi a câştigat 6-1 pe teren propriu în fața celor de la Petroman, la acest meci arbitrul întrerupând jocul în minutul 40, la scorul de 2-1, întrucât a constatat că asistentul medical părăsise arena, după două minute. La rugămintea gazdelor, asistenta a revenit în incinta terenului şi arbitrul Daniel Neagoe a reluat partida, iar până la final oaspeţii au rămas în 8 componenți, ceilalți părăsind gazonul, accidentaţi.

Seria a II-a

Camaro Fibiş – Cocoşul II Orţişoara 1-0 (1-0). Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 23, de Florin Necşu. Oaspeţii puteau egala cu cinci minute înainte de final, când Emanuel Diaconu a trimis mingea în transversală cu un şut de la 22 de metri.

Fibiş: Galdan – Coman, Ovidiu Oprea, Enăşel, Costea, Mutaşcu, Kovacs, Necşu, Stănilă, Alex Oprea şi loghin.

Antrenor: Dănuţ Rotaru.

Au mai jucat: Butnaru, Chifan şi Bocicorec.

Pe bancă: Iliescu.

Cocoșul Orţişoara II: Staicu – Cazimir, Resteman, Sobolu, Diaconu, Alba, Simulescu, Viţan, Moroşanu, Calbău şi Vereştiuc.

Antrenor: Bogdan Simulescu.

Au mai intrat: Grunzac şi Teodor.

Au arbitrat: Roman – Filip şi Boici. Observator Pavel Velcotă.

Meget Remetea Mare – ACS Voința II Maşloc 3-2 (2-1). Au marcat: Ionuţ Macovaciu (min. 30), Horaţiu Stoia (min. 38) şi Laurenţiu Heber (min. 83) respectiv Emilian Ciobanu (min. 11 şi 68).

Rezultatele complete și ierarhiile, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: