Campionatul Județean Timiș de ”Promoție” + ”Municipal” Lugoj

Dacă în Seria I a Campionatului Judeţean de ”Promoţie” Timiş s-au jucat toate meciurile programate, în schimb în Seria a II-a s-au disputat 4 partide, Şoimii Pustiniş retrăgându-se din concurs iar întâlnirea Denta – Tolvădia fiind amânată. În plus, succinte detalii din Campionatul Municipal Lugoj…

”Promoție”… Seria I

Surpriza etapei au produs-o cei de la Gottlob, care au învins fostul lider, Sînandrei, chiar pe terenul acestuia, 2-4, în frunte trecând Fortuna II Becicherecu Mic, cu o nouă victorie acasă, cu 2-0, în dauna celor de la Beba Veche. Iar Satchinez a trecut pe locul secund, la două puncte de prima clasată, prin victoria obținută cu 2-3 la Biled. De menţionat şi succesul la scor semnat de Meget Remetea Mare, acasă, împotriva celor din Teremia Mare, cu scorul de 5-1.

Seria a II-a

Lider este Timişul Uliuc, care a reuşit o victorie pe teren propriu cu 5-3, în dauna celor de la Radnicki Soca. Au marcat: Marius Hornea – 3 goluri, Ioan Gyori şi Raul Kovacs, câte un gol, respectiv Gabriel Semeniuc, Attila Bokor şi Ioan Martinovici. Pe locul secund este ASO Deta II, care a reuşit un set la unu în dauna celor de la Ionel, pe teren propriu.

Campionatul Municipal Lugoj

Lider este Timişul Jabăr, la diferență de golaveraj, după ce a reuşit o victorie la limită pe teren propriu cu Pădureni, pe locul secund, cu acelaşi punctaj, fiind Ohaba Forgaci.

Cel mai tensionat meci a fost cel de la Tomeşti, încheiat la egalitate, 4-4 cu cei din Margina. Scorul rundei a fost reuşit de Racoviţa, 8-0 acasă cu Micro 1 Lugoj. Nici victoria celor de la Micro 2 Lugoj nu este de neglijat, în deplasare la Topolovăţu Mare 2, cu scorul de 3-4.

Ohaba Forgaci – Viitorul Petroasa Mare 3-2 (1-0)

Au marcat: Alexandru Gaşpar (min. 40), Dragoş Stoi (min. 63) şi Marian Irimia (min. 70) respectiv antrenorul-jucător Andrei Cuth, o ”dublă” în minutele 49 şi 82.

De menţionat că echipa gazdă a ratat două lovituri de la 11 metri, în minutele 5 şi 23, prin Dragoş Stoi şi Ştefan Tudor. Jucătorul Cristian Palade, din tabăra oaspeților, a fost eliminat de pe teren în minutul 72, pentru două cartonaşe galbene. Iar la sfârşitul meciului Cătălin Cusmir, tot de la vizitatori, i-a adus cuvinte dulci observatorului Ioan Lazăr.

Ohaba: Grecu – Ştefănescu, Vîrlan, Foale, Gaşpar, Stoi, Gal, Vişoian, Tudor, Mihalcia, Ioan Corcheş.

Antrenor: Neluţu Artan.

Au mai jucat: Cătălin Corcheş, Cristian Corcheş, Irimia şi Dumitru.

Petroasa Mare: Cuşmir – Daniel Cuth, Gheorghe Cuth, Andrei Cuth, Chifa, Benzar, Ivasciuc, Oncea, Palade, Buzaş şi Long.

Antrenor: Andrei Cuth.

Au mai jucat: Barna, Briciu şi Bosiak.

Arbitri: Cosmin Ripan – Alexandru Nagy şi Vlad Boicu. Observator Ioan Lazăr.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Promoţie și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × = 16

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: