Campionatul Județean Timiș: etapa 24

Liga a cincea timișeană a programat la sfârșitul acestei săptămâni meciurile rundei cu numărul 24, rezultatele fiind enumerate pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal.

Seria I

Tricoul 1 Iunie Timişoara – Unirea Jimbolia 1-1 (1-0)

Pentru formația antrenată de Ioan Neamţu a deschis scorul Bogdan Preda în minutul 29, iar oaspeţii au egalat în minutul 79 din lovitură de la 11 metri, transformată de portarul Alin Haninciuc. Gazdele au mai înscris un gol și în minutul 73, prin acelaşi Preda, dar reușita a fost anulată de arbitri, pentru ofsaid.

Voinţa Valcani – Voinţa Sarafoleana Saravale 1-2 (0-1). A marcat pentru vizitatorii învingători Ioan Prelipceanu (min. 30 şi 85), iar pentru gazde Paul Rejep (min. 85). După cele două înfrângeri de la începutul returului, echipa pregătită de Petre Mirciov a reuşit un rezultat de egalitate la Jimboilia şi cinci victorii consecutive.

Unirea Tomnatic – Rapid Săcălaz 6-1 (3-0). Au marcat: George Rus (min. 5), Alexandru Vlăduţ (min. 7), Marius Antemie (min. 44), Paul Oroş (min. 47 şi 80), Florin Grigore (min. 88), respectiv George Prisneac (min 60).

Pentru că a fost eliminat de pe teren în etapa anterioară, David Taciuc, de la Unirea Tomnatic, a fost suspendat pe 4 runde și amendat cu 150 de lei, Comisia de Disciplină din AJF Timiș dictând o decizie punitivă și împotriva lui Cătălin Vlaicu (AS Coşteiu), suspendat pe cinci etape, cu o penalitate tot de 150 de lei.

AS Carani – Unirea Grabaţ 9-0 (3-0). Vasile Palkovacs – de 3 ori, Daniel Ierima și Alexandru Neag – fiecare cu câte două reușite respectiv Denis Ţical şi Cristian Tălăşman, ambii cu câte una, au înscris cele nouă goluri pentru formația îndrumată tehnicenii Florin Trif şi Iulian Şuleap. În minutul 75, jocul a fost întrerupt de arbitrul George Roman întrucât oaspeţii au rămas în numai 6 sportivi.

+

Seria a II-a

AS Cornești

AS Atletico Liebling – AS Corneşti 3-4 (2-1). Au marcat: Ioan Spanciu (min. 21), Raul Munteanu (min. 75, 81) şi Alin Muntea (min 87) pentru învingătorii în deplasare, respectiv Şvaie Gherga (min. 12) şi Adrian Crecan (min. 26 și 55).

Vizitatorii pregătiți de Valentin Bobuţ au reuşit să întoarcă scorul după ce au fost conduşi la pauză, iar finalul i-a găsit învingători, cu trei minute înainte de final: de la 3-1 în minutul 55, la 3-4 prin trei reușite în 12 minute.

ASO Deta – FC Jebel 6-0 (2-0). Cele şase goluri pentru echipa îndrumată de antrenorul Florin Albu au fost marcate de Denis Radu în minutele 5, 12, 50 și 80, Gabriel Grădinaru (min. 60) și Remus Barburescu (min. 66). În minutul 34, antrenorul gazdelor, Florin Albu, a fost invitat să părăsească incinta terenului de joc, pentru proteste la deciziile arbitrilor şi pentru injurii aduse delegatului AJF Timiș, Ionel Bolog.

De menţionat și că meciul a fost întrerupt de arbitru timp de 26 de minute din cauza ploii torenţiale care a căzut în zona Detei, terenul devenind aproape impracticabil. Jocul a curs într-o direcţie, spre poarta lui Ionuţ Ciobanu, care a mai încasat patru boabe.

Au jucat formaţiile:

ASO Deta: Mihai Boşca – Cosmin Jarcalete, Remus Moga, Cosmin Goia, Dănuţ Brădean, Flavius Minea, Tiberiu Popoviciu, Patrick Chiticariu, Florin Natanticu, Remus Barburescu şi Denis Radu.

Antrenor: Florin Albu.

Au mai jucat: Andrei Crişan, Gabriel Grădinaru şi Cătălin Baidoc.

Jebel: Ionuţ Ciobanu – Daniel Cucu, Robert Bulz, Mihai Ciobanu, Mihai Leordeanu, Constantin Cotoi, Radu Jude, Daniel Apăvăloae, Alin Nicola, Dorel Vinca, Ilie Maracico.

Antrenor: Teodor Petruş.

Au mai jucat: Cornel Petruş şi Alex Petrişor.

Unirea Cerneteaz – AS Gloria Utvin 7-2 (4-1). Au marcat: Alin Balabasciuc (min. 20, 30, 44, 45 şi 67 – din lovitură de la 11 metri), George Nicolescu (46) și Laviniu Stănescu (78), respectiv Sebastian Smochină (min. 25 şi 88).

+

Seria a III-a

Gloria Moşniţa Nouă – Avântul Topolovăţu Mare 3-1 (1-1). Au marcat: Alexandru Petrea (min. 29), Andrei Şerban (min. 54) și Dudea Georgia (min. 78), respectiv Andrei Tomici (min. 45 – din lovitură de la 11 metri). Jucătorul Miodrag Hanceriuc, de la oaspeţi, a fost eliminat în minutul 40 pentru injurii aduse arbitrului Daniel Neagoe.

AS Boldur – Micro 1 Lugoj 1-2 (0-1). Au marcat pentru învingători Denis Gruneanţu (min. 10 – din lovitură de la 11 metri) și Cristian Căplescu (min 89), respectiv Denis Golban (min. 50).

În minutul 25 al meciului, un om de ordine conform înscrisului de pe raportul de joc, Marius Axente, a fost trimis după gard pentru proteste la deciziile arbitrului. Spre finalul partidei, doi componenți ai gazdelor au văzut cartonaşul roşu, și anume Liridon Paşca în minutul 85, pentru injurii aduse arbitrului, respectiv Adrian Oprişoni (min. 87), pentru un fault tare asupra unui adversar. În fine, după încheierea întâlnirii, pe când arbitrii se îndreptau spre vestiare, omul de ordine mai sus amintit l-a lovit cu capul în tâmplă pe arbitru Stefanos Chiotis, care a consemnat în raport cele întâmplate. Brigada de arbitri avea să părăsească arena din localitate abia în jurul orei 22…

AS Viitorul Tormac – FC Bazoş 2-3 (1-2). Au marcat: Eugen Pistriţiu (min. 21, 35) și Vasile Mecleş (min. 72) pentru învingători respectiv Aurel Fancea (min. 42) şi Rendo Boti (min. 86 – din lovitură de la 11 metri) pentru gazde. De menţionat că Daniel Vlădulescu, de la Viitorul, a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 62, iar cu opt minute înainte de final arbitrul Bogdan Nicolescu l-a trimis în tribună pe antrenorul Sorin Tomoş, de la oaspeţi, pentru proteste repetate.

Au jucat formaţiile:

Tormac: Farcaş – Nicolin, Vlădulescu, Ciobanu, Zincea, Szabo, Lazăr, Săndel, Peter, Găman, Fancea.

Antrenor: Jani Berenyi.

Au mai jucat: Todor, Rendo Boti, Korsoş.

Bazoş: Untaru – Gîngu, Pane, Anitaş, Mecleş, Nedelcu, Pistriţu, Radu, Bungău, Achimov, Lutsch.

Antrenor: Sorin Tomoş.

Au mai jucat: Dobre, Florescu şi Zarin.

Au arbitrat: Bogdan Nicolescu – Dragoş Ghinea şi Ionuţ Tudor. Observatori: Gheorghe Ciobanu şi Claudiu Păsculescu.

Autoliv Lugoj – AS Coşteiu 6-1 (5-1). Au marcat: Cosmin Ripan (min. 12, 40), Florin Grozoni (min. 17), Adrian Sîrbu (min. 24), Andrei Medelean (min. 29) şi Alexandru Nagy (min. 61), cu cel mai frumos gol, din voleu de la 16 metri, direct în vinclu, ca primă reușită la debut în acest campionat, după accidentarea suferită în urmă cu aproape doi ani.

Oaspeţii s-au prezentat numai cu 11 jucători, fără rezerve, iar din minutul 68 arbitrul Elisei Balaj a fost nevoit să întrerupă meciul întrucât vizitatorii, care au intrat în repriza secundă cu doar 9 sportivi, au ajuns la mijlocul părții secunde în șase după ce alți trei au aruncat prosopul.

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + = 16

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: