Campionatul Județean Timiș, etapa a III-a. Rezultate, marcatori. În 7 la start în deplasare, Ghilad deschide scorul dar rămâne apoi în 6

În liga a cincea timișeană s-au jucat în weekend meciurile din cadrul etapei a III-a, partida dintre cei din Jebel și Ghilad fiind însă întreruptă deja în minutul 21, la scorul de 2-1 pentru gazde. O primă surpriză ar fi victoria celor de la Atletico Liebling în deplasare la Unirea Cerneteaz, iar o alta, victoria la limită acasă a nou-promovatei din Sînandrei cu echipa timişoreană Tricoul 1 Iunie, care rămâne fără nici un punct după trei runde. Al cărei scor record a fost rotunjit de Unirea II Sânnicolau Mare, 10-0 acasă cu Dacia Cărpiniş.

S-au marcat 111 goluri în cele trei serii, gazdele lăudându-se cu 15 victorii şi 70 de goluri iar oaspeţii cu şapte succese, un rezultat de egalitate și 41 de goluri înscrise. Dar iată succinte amănunte de la câteva meciuri…

AS Recaş – Avântul Topolovăţu Mare 3-2 (1-0)

Au marcat: Flavius Cristescu (min. 31, din lovitură de la 11 metri), Ionadan Lascu (min. 65) şi Mihai Palatin (min. 81), respectiv Traian Ciobanu (min. 63 şi 74).

Trupa lui Sorin Micşa rămâne neînvinsă după 270 de minute şi este la egalitate de puncte cu liderul CS Phoenix Buziaş, deținător al unei diferențe superioare de golaveraj. Cu cinci minute înainte de final, portarul oaspeţilor, Toma, a fost eliminat de pe teren pentru comiterea unui henţ în afara careului de 16 metri.

AS Tormac – CS Phoenix Buziaş 1-3 (1-2)

Sub privirile lui Dan Alexa, gruparea din stațiunea balneoclimaterică s-a impus în deplasare la Tormac prin golurile marcate de Caius Marta, Andrei Roibu şi Cosmin Loga. Cu acest succes, oaspeţii sunt lideri în Seria a III-a, la egalitate de puncte cu AS Recaş.

Voinţa Şandra – Mureşul Cenad 3-2 (1-2)

Au marcat: Denis Vereş (min. 20), Vlad Balog (min. 65) şi Jian Moroşanu (min. 78), respectiv Daniel Nagy (min. 15 şi 45).

Progresul Gătaia – AS Corneşti 7-0 (3-0)

Cele şapte goluri pentru trupa lui Manu Roşu au fost marcate de Alin Gîrz (min. 8, 20), Cristian Pele (min. 34), Dan Crişan (min. 49), Cătălin Crişan (min. 60) şi Cristian Gavrilă (min. 78, 85).

CS Unirea Sânnicolau Mare – Dacia Cărpiniş 10-0 (4-0)

Pentru junii lui Toma Stoianov au marcat: Claudiu Grigoraş (min. 8, 10, 37), Tomas Cozma (min. 21, 47, 79), Bogdan Ciui (min. 53), Raul Ciui (min. 71), Bogdan Wilheim (min. 72) şi Rafael Tucă (min. 85).

Electrica Timişoara – Olimpia Darova 4-2 (2-0)

Pentru gazde au marcat Florin Ilea (min. 15, din lovitură de la 11 metri), Pavel Olărescu (min. 25), Alexandru Dănilă (min. 55) şi Andrei Rigo (min. 84). Oaspeţii au redus din handicap în minutele 75 şi 88.

Unirea Cerneteaz – Atletico Liebling 0-2 (0-0)

Cu această victorie în deplasare la Unirea, trupa lui Bogdan Mihuţ are maximum de puncte iar în etapa viitoare va întâlni acasă liderul la golaveraj Progresul Gătaia. Cele două goluri pentru oaspeţi au fost marcate de Grigore Kiş (min. 70), veteran al echipei la 44 de ani, şi Sabin Nae (min. 76).

Olimpia Răuţi – AS Utvin 4-1 (1-0)

Au marcat: Marius Mădan (min. 35, 90) și Petru Iancu (min. 70, 76), respectiv Mircea Gogoaşă (min. 82).

Comloşu Mare – Voinţa Valcani 4-2 (2-0)

Au marcat: Alexandru Prelipceanu – 2 goluri, Mihai Coman şi Marius Racolţea, respectiv Raul Rejep (din lovitură de la 11 metri) şi Cristian Trăistaru.

 

Iar jocul FC Jebel – Unirea Ghilad a fost întrerupt în minutul 21 la scorul de 2-1 pentru gazde, întrucât oaspeţii, care au început meciul în şapte jucători, au rămas în doar șase înaintea mijlocului reprizei I. Clasic. Rezultatul meciului se va omologa cel mai probabil cu 3-0 la masa verde pentru localnici. Surprinzător, vizitatorii au deschis scorul…

Meciul restanţă din etapa a doua în Seria a II-a dintre Corneşti și Cerneteaz se va juca miercuri 5 septembrie de la ora 17.

Rezultatele complete în etapa a III-a de ”Județ” și ierarhiile, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: