Campionatul Județean Timiș, etapa a IV-a. Rezultate, marcatori

În liga a cincea timișeană s-au jucat în weekend meciurile din cadrul etapei a IV-a, o rundă liniștită, ale cărei rezultate complete le găsiți pe coloana datelor tehnice, laolaltă cu ierarhiile. Scorul record a fost conturat de CS Phoenix Buziaş, 12-0 acasă cu vizitatorii din Mănăştiur, învingătorii fiind lideri la zi, precum CS Unirea Sânnicolau Mare II și Progresul Gătaia în celelalte serii.

S-au marcat 110 goluri în partidele din weekend ale celor trei serii de ”Județ”, gazdele lăudându-se cu 11 victorii şi 67 de goluri înscrise iar oaspeţii cu şapte succese, şase rezultate de egalitate și 43 de goluri în cont. Dar iată succinte amănunte de la câteva meciuri…

Tricoul 1 Iunie Timişoara – Voinţa Valcani 1-0 (1-0)

Unicul gol pentru gazde a fost marcat de Răzvan Baciu în minutul 21, ca apoi tot el să rateze o lovitură de la 11 metri în minutul 72, în urma unei faze în care, de la oaspeţi, a fost eliminat de pe teren Raul Rejep, pentru două cartonaşe galbene.

Viitorul Sacoşu Turcesc – Gloria Moşniţa Nouă 1-1 (1-1)

Ambele echipe au beneficiat de câte o lovitură de la 11 metri. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 18, prin portarul Ionuţ Mercescu, ca apoi, după 10 minute, veteranul Cristian Todea să egaleze la unu, oponentele mulţumindu-se ulterior cu acest rezultat.

Avântul Topolovăţu Mare – Electrica Timişoara 3-1 (0-0)

Au marcat: Flavius Ciorei (min. 53), Dragomir Niţă (min. 67) şi Andrei Tomici (min. 75), respectiv Andrei Rigo (min. 80).

AS Corneşti – Olimpia Răuţi 5-4 (0-3)

Au marcat: Valentin Bobuţ – două goluri, Alin Spanciu, Emanuel Diaconu și Ştefan Ruşti, respectiv Petre Iancu – două goluri, Bogdan Baba şi Marton Feti.

Oaspeţii au condus și cu trei goluri diferenţă dar au pierdut în finalul meciului, chiar în cel de-al treilea minut de prelungiri, prin reuşita lui Ştefan Ruşti, care a adus cele trei puncte în contul echipei pregătite de antrenorul-jucător Valentin Bobuţ, autor al unei ”duble” în acest dramatic meci.

CS Phoenix Buziaş – AS  Foresta Mănăştiur 12-0 (4-0)

Cu această duzină de goluri marcate în poarta celor de la Mănăştiur, gazdele au reuşit deocamdată scorul campionatului şi se menţin în continuare lider în Seria a III-a, cu maximum de puncte, unică grupare neînvinsă a seriei. Încă o remarcă, și anume că nu mai puţin de 10 jucători au marcat în acest meci: Dorian Chişiţă și Caius Marta – fiecare câte două goluri, Ovidiu Bălan, Dani Şandru, Andrei Roibu, Alexandru Micovici, Denis Andraş, Patrick Potocianu, Robert Ardelean şi portarul Alexandru Dubou.

AS Utvin – AS Camaro Fibiş 2-2 (1-2)

Au marcat: Sebastian Suş (min. 44) și Francisc Duloveţ (min. 78), respectiv Cosmin Teodorescu (min. 11) şi Alexandru Budai (min.18, din lovitură de la 11 metri).

AS Tormac – Timişul Uliuc 4-4 (3-0)

Gazdele au condus cu 4-0, până în minutul 73, ca apoi oaspeţii să egaleze în cel de-al treilea minut de prelungiri. Arbitrul George Roman i-a trimis la vestiare mai repede pe portarul Farcas Zsolt, în minutul 41, pentru henţul comis în afara careului de 16 metri al gazdelor, respectiv pe Valeriu Farcaş (min. 65), pentru două galbene, de la oaspeţi.

Cele opt goluri au fost marcate: Daniel Jorj (min. 8), Daniel Făndel (min. 23), Ion Paul (min. 34) și Emil Ciobanu (min. 59), respectiv Bogdan Cortuşan (min. 70, 80) și Iulian David (min. 85 şi 90+3, din lovitură de la 11 metri).

Olimpia Darova -AS Gavojdia 3-2 (2-2)

Meciul s-a jucat la Hitiaş, deoarece cei din Darova şi-au ispăşit ultima etapă de suspendare a terenului din cele patru primite în campionatul trecut, dar cu succes, obținând în sfârșit prima victorie în această etapă. Pentru gazde au marcat Mişi Bejera (min. 20, 35) şi Alexandru Voicu (min. 80), iar oaspeţii în minutele 26 şi 45.

AS Sînandrei – Unirea II Sânnicolau Mare 0-3 (0-0)

Pentru trupa lui Toma Stoianov au punctat Tomas Cozma de două ori şi Robert Moldovan. Cu acest succes în deplasare, Unirea e lider în Seria I.

Steaua Roşie Variaş – Comloşu Mare 1-2 (0-1)

Gazdele au egalat în minutul 65, ca apoi oaspeţii să puncteze prin Crişan Şerban (min. 27) şi Marius Racolţea (min. 90+3). Alexandru Prelipceanu a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 90+2.

Atletico Lieblihg – Progresul Gătaia 2-4 (1-2)

Au marcat: Bogdan Mihuţ şi Grigore Kiş, respectiv Levente Parvany – două goluri, Dorel Zamfir şi Cristian Pele. Cu această victorie în deplasare, formația lui Roşu Manu rămâne neînvinsă, de fapt cu maximum de puncte, lider în Seria a II-a.

În fine… Timişul Hitiaş – Timişul Jabăr 5-0 (3-0)

Gazdele au câştigat la scor în faţa nou-promovatei în acest eşalon, care rămâne fără puncte şi după această etapă. În schimb formația din Hitiaș a urcat pe locul secund. Cele cinci goluri au fost marcate de Alin Nanu de două ori, Constantin Branişte, Alexandru Cătană şi Nobert Găleţan.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: