Campionatul Județean Timiș, etapa a VIII-a: rezultate, marcatori

O nouă etapă în liga a V-a timișeană, runda a opta din noul sezon, ajuns la jumătatea turului. Liderul din Seria I, din Comloşu Mare, la prima înfrângere, în schimb Progresul Gătaia și CS Phoenix Buziaş, învingătoare pe teren propriu, în continuare invincibile. Iar scorul rundei l-a reuşit trupa lui Toma Stoianov, Unirea II Sânnicolau Mare, 10-0 acasă cu Avântul Bobda.

S-au marcat 100 de goluri în partidele din weekend ale celor trei serii din Campionatul Județean Timiș, gazdele obținând 15 victorii, cu un record de 72 de goluri înscrise, iar oaspeţii cu patru succese și patru rezultate de egalitate, în schimb cu numai 28 de goluri în cont.

Dar iată succinte amănunte de la câteva meciuri…

Tricoul 1 Iunie Timişoara – Steaua Roşie Variaş 3-1 (2-1)

Au marcat: Mihai Mateică (min. 1, 41) și Pavel Schneider (min. 53), respectiv Dănuţ Pîrghie (min. 22).

Trupa lui Gheorghe Potra s-a văzut egalată în minutul 22 prin golul juniorului Pîrghie, în vârstă de 16 ani, ca apoi veteranul Mateică să semneze ”dubla” pentru echipa sa. De remarcat tânăra echipă a lui Iosif Harkai, care a lăsat o bună impresie, după spusele managerului Gheorghe Potra.

Avântul Topolovăţu Mare – Foresta Mănăştiur 4-0 (3-0)

Cele patru goluri pentru ocupanta locului secund, pregătită de Alin Muntea, au fost marcate de Mihai Dragomir în minutul 5, Laurenţiu Luca (min. 25, 36) şi Flavius Ciorei (min. 78).

CS Phoenix Buziaş – Timişul Hitiaş 5-1 (3-1)

Au marcat: Dan Şandru (min. 3), Claudiu Groza (min. 37), Caius Marta (min. 45, 62) şi Alexandru Pîşcu (min. 81), respectiv Darius Cosmin Petri (min. 38). În continuare lider în Seria a III-a, CS Phoenix, cu un avans de trei puncte faţă de ocupanta locului secund, din Topolovăţu Mare.

AS Corneşti  – FC Jebel 1-2 (0-2)

Au marcat: Emanuel Diaconu (min. 69, din lovitură de la 11 metri), respectiv pentru învingători Jude (min. 16) şi Lupşescu (min. 36).

Gazdele s-au declarat foarte supărate pe arbitrul Cristian Biriş, care nu a acordat o lovitură de la 11 metri în prelungiri (minutul 90+3), cu toate că a fluierat, oprind jocul pentru un henţ comis de un jucător de la Jebel în careul de 16 metri, dar a întors decizia, confundând gazdele cu oaspeţii, şi a acordat lovitură liberă pentru vizitatori. Curioasă decizie… Iar până la urmă aduce a rezultat viciat…

Progresul Gătaia – Olimpia Răuţi 6-1 (3-0)

Liderul Seriei a II-a se respectă, o nouă victorie cu un ”set la unu”, prin golurile marcate de Alin Gîrz și Cristian Pele – câte două fiecare, Levente Parvany şi Dorel Zamfir, respectiv Petre Iancu.

Unirea II Sânnicolau Mare – AS Avântul Bobda 10-0 (2-0)

”Mânjii” lui Toma Stoianov au zburdat în repriza a II-a, reuşind să se detaşeze în final, așa cum au făcut-o în urmă cu patru etape, împotriva celor din Cărpiniş. Jucătorul meciului a fost Tomas Cozma, cu şase goluri marcate, urmat de Bogdan Wilheim, Andrei Manoliu, Alexandru Pîrlăgeanu şi portarul Marius Sitaru, care a evoluat în teren la această partidă.

AS Bacova – AS Recaş 1-1 (0-1)

Trupa lui Sorin Micşa a deschis scorul în minutul 20, prin Mihai Velescu, iar gazdele au egalat cu cinci minute înainte de final prin Eugen Coca.

Ripensia II Timişoara – Millenium II Giarmata 0-2 (0-1)

Cele două goluri au fost marcate pentru oaspeți de Ştefan Todaşcă (min. 23) şi Arinel Trif (min. 84). Vom reveni cu cronica şi galeria foto de la acest meci disputat pe terenul Auto.

Unirea Jimbolia – Comloşu Mare 5-0 (3-0)

Liderul Seriei I a fost făcut K.O. de băieţii lui Anghel Cănuci, antrenorul-jucător al gazdelor, care au punctat prin Flavius Moica (min. 3. 10), Ionel Miculete (min. 32, 70) şi Adrian Gheorghiu (min. 80).

AS Tormac – ACS Progav Găvojdia 1-1 (0-0)

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 36, prin Gelu Oţelariu, iar gazdele au alergat după egalare și au reuşit-o în minutul 49, prin Daniel Făndel.

AS Boldur – Timişul Jabăr 5-2 (3-0)

Au marcat: Bogdan Constândana (min. 15), Alexandru Tripon (min. 33), Adrian Moşoni (min. 37), Adrian Sîrbu (min. 68) și Ioan Iakob (min. 71), respectiv Cosmin Corcheş (min. 50 şi 64).

Olimpia Darova – Timişul Hitiaş 5-1 (3-1)

Au marcat: Abel Buciuta – două goluri, Josef Vereş, Alexandru Viucu şi Gabriel Gafiţa, respectiv Norbert Gălăţeanu din lovitură de la 11 metri.

Plavii Delia Sâmpetru Mare – Universitatea de Vest din Timişoara 1-3 (1-3)

Au marcat: Sorin Mihoc (min. 33, din lovitură de la 11 metri), respectiv pentru învingători Andrei Ghiunghiuş (min. 10) și Ionuţ Vucea (min. 22, din lovitură de la 11 metri, şi 40).

Atletico Liebling – Gloria Uivar 3-0 (1-0)

Cele trei goluri pentru trupa lui Bogdan Mihuţ au fost marcate de Alexandru Ivan (min. 20, 66) și Ovidiu Căpăţână (min. 60).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 6 =

 


Alte articole legate de acest subiect: