Campionatul Judeţean Timiş, etapa a X-a: rezultate, amănunte

În urma rezultatelor înregistrate în etapa a 10-a a Campionatului Judeţean Timiş, liga a V-a, pe care le puteţi lectura, împreună cu ierarhiile, pe coloana dreaptă a secţiunii Fotbal, am consemnat o schimbare de lider în Seria I. Altfel, arbitrii şi observatorii au ieşit „şifonaţi” la finele jocului de la Ghilad, tonul dîndu-l chiar primarul localităţii…

Aşadar, în Seria I, din nou schimbare în fruntea clasamentului… Fostul lider, Plavii Delia Sânpetru Mare, a cedat la două goluri diferență la AS Voința Valcani, prin punctele marcate de Pâs și Babuscov. Victoria celor de la Cocoșul Orțișoara, în deplasare la Iecea Mare, i-a adus pe prima poziție în această serie.

O altă fruntașă, AS Carani, a întrecut pe Tricoul 1 Iunie, depășind-o în clasament și urcând pe podium, graţie unui scor care ne scutește de orice comentarii, 4-0, prin punctele reușite de același jucător, Marius Sorin Pop.

Un alt rezultat surpriză l-a realizat Unirea Giroc, la Periam, învingând la un scor de forfait prin golurile marcate de Dragoș Cătău, care a reușit tripla.

Seria secundă nu a adus modificări în fruntea clasamentului, trupa din Gătaia, pregătită de Brian Filimon, văzîndu-şi de treabă şi reușind primul egal, la Parța, 0-0. Au rezultat astfel primele două puncte pierdute, Progresul păstrându-și diferența, acum de 7 puncte, față de urmăritoarele sale, Foeni și Ciacova, care a învins la Murani cu 2-0, prin golurile marcate de Ioan Flavius și Marius Tutunaru. În schimb Inter Foeni a învins în deplasare la Banloc, cu 1-0, prin golul reușit de Bogdan Chipeli (min. 10). Iar Solventul a reușit primul egal, în deplasare, la Moravița, 3-3.

La Ghilad, echipa Unirea Cerneteaz a scos un rezultat de egalitate, 2-2, iar la sfârșitul meciului primarul comunei, nemulțumit de rezultat, precum și oamenii de ordine, au bruscat arbitrii și au aruncat cu apă în aceștia mai ca la cârciumă. Nici observatorii Ionel Draia și Claudiu Păsculescu nu au scăpat de furia acestora…

În Seria a III-a, liderul Progresul Racovița a întrecut la scor, 7-0, pe Meget Remetea Mare, iar urmăritoarele ASU Politehnica, Olimpia Bucovăț și Bazoșu Vechi au învins, după cum era de aşteptat. Olimpia Bucovăț a reușit să întoarcă rezultatul de la 0-1 la 2-1, în deplasare la Lorena Giarmata Vii, prin golurile marcate de Cătălin Dănăilă și Ionel Dănilă, gazdele ripostînd prin Lobonea.

Iată şi o minicronică a eşecului ex-liderului Seriei I…

AS Voința Valcani – Plavii Delia Sânpetru Mare 2-0 (1-0)

Derby-ul Seriei I s-a disputat la Valcani, între fostul lider, din Sânpetru Mare, și Voința din localitate, câștig de cauză avînd elevii pregătiți de Daniel Vasilcin, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Marius Pâs, în minutul 20, jucător care a împlinit în ziua meciului 32 de ani, și Ionel Babuşcov (min. 66).

La fluierul arbitrului Mihai Hromei s-au aliniat următoarele formații…

Valcani: Cioconi, Gheorghiță, Bondor, Bojan, Bar, Drăghie, Rușnia, Ioneanu, Manoliu, Baboscov și Pâs. Au mai jucat – Meszaroș, Buicu, Petrov.

Antrenor: Daniel Vasilcin. Pe bancă: Covaciu, Ilcău, Urzicaru.

Sânpetru Mare: Andrei, Albota, Timoce, Giurici, Stănișan, Ușvar, Galu, Bătăneanț, Veghnaș, Olariu și Ciui. Au mai jucat: Ciornei, Petran și Varga.

Antrenor: Marius Stanache. Pe bancă: Rasco și Lovrenschi.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Campionatul Judeţean Timiş, etapa a X-a: rezultate, amănunte

  1. Chibițul spune:

    „domnule”asa zis arbitru Tuturiga Cristian,sa-ti stea in jurul gatului scociul de la jambierele jucatorilor.Sper sa se asorteze culoarea scociului si latimea lui,la gatul tau.Nu inteleg cum un asemenea”specimen”face parte din corpul de arbitri al A.J.F.Timis.

  2. ion ionescu spune:

    FORZA SOLVENTUL TIMISOARA! felicitari baieti pt rezultat. pacat ca domnul iovan nu a putut sa fie alaturi de voi sa se bucure de rezultat. YOU WILL NEVER WALK ALONE!

  3. valcaniantu spune:

    hai Valcaniu!!!!!fortza valcaniu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sapte = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: