Campionatul Judeţean Timiș: etapa a XIII-a, îmbibată în ape

În cele 21 de meciuri programate în runda a 13-a din liga a cincea timișeană, am consemnat o neprezentare a echipei din Dragşina în deplasare la AS Boldur, în Seria a III-a, pe când meciul  Uivar – Deta nu s-a disputat din cauza terenului impracticabil şi probabil va fi reprogramat, iar un alt joc tot din Seria a II-a, Urseni – Cerneteaz, a fost întrerupt în minutul 16 la scorul de 3-0 pentru gazde. În rest, toate s-au jucat pe terenuri îmbibate cu apă din cauza ploilor căzute în ultima vreme.

Autoliv Lugoj este la prima înfrângere în actualul campionat, în vreme ce cei din Grabaţ au furnizat surpriza etapei prin victoria contra celor de la Rapid Săcălaz, pe când Recaş, Coştei şi Buziaş au repurtat victorii surprinzătoare în deplasare.

După ce a fost amânată judecarea cazului de la meciul din etapa a 11-a Micro 1 Lugoj – Dragşina (1-1), în care arbitrul a eliminat cinci jucători şi pe delegatul oaspeţilor, Comisia de Disciplină a luat următoarele sancţiuni împotriva celor eliminaţi şi din etapa anterioară, după cum urmează:

-cel mai şifonat a ieşit Traian Anghel, care a primit 4 etape de suspendare şi 150 de lei penalitate;

-Pavel Popa, Adrian Sârbu şi Adrian Boroş au scăpat numai cu două etape de suspendare şi 100 de lei penalitate;

-Gheza Csapo numai cu o etapă de suspendare, toţi fiind de la cei din Dragşina;

-Adrian Sârbu (Micro 1 Lugoj) – o etapă.

Au mai fost sancţionaţi următorii: Florin Horoba (Pobeda Dudeştii Vechi II), Ioan Jurcă (Sacoşu Turcesc), Adrian Petrovici (Uivar), Vasile Alexoaie (Valcani) – toţi patru câte o etapă de suspendare.

-Alin Jurcă (Sacoşu Turcesc), Bogdan Mada (Covaci), Firipotinel Zan (U Jimbolia) vor sta fiecare câte două etape şi 100 de lei penalitate.Denis Dan (Ripensia) a fost sancţionat cu trei etape şi amendat 150 de lei.

Despre câteva jocuri…

Voinţa Şandra – Plavii Delia Sâmpetru Mare 3-1 (2-0). Au marcat: Mihai Rădac (min. 1), Samuel Timofte (min. 40) şi Andrei Pîrnău (min. 75), respectiv Dan Capbun (min 70). Cătălin Călugăru, de la oaspeţi, a fost eliminat în minutul 84 pentru injurii aduse arbitrului.

Gloria Utvin – Atletico Liebling 3-2 (1-1). Au marcat: Cosmin Horanţ (min. 30), Adrian Murărescu (min. 61) şi Ioan Tănăsie (min. 81), respectiv Silviu Ivan (min. 35) şi Adrian Corcan (min. 72). În minutul 89, Marcel Dorogea, de la gazde, a fost eliminat pentru proteste.

Timişul Urseni – Unirea Cerneteaz 3-0. Cele trei goluri au fost marcate rapid, după cum urmează: Gabriel Popa (min. 5), Cristian Chevereşan (min. 8) şi Florin Cădăreanu (min. 15). Ultimul gol s-a marcat cu concursul portarului gazdelor, care a pasat din lovitură de la 11 metri în lateral dreapta, coechiperului său, iar acesta a marcat.Numai 15 minute a durat această partidă întrucât oaspeţii s-au prezentat numai în 7 jucători, iar la scorul de trei la zero unul dintre ei nu a mai putut continua meciul, care a fost întrerupt de arbitru.

Avântul Topolovăţu Mare – AS Buziaş 3-5 (0-3). Au marcat: Claudiu Groza – 2, Alexandru Pâşcu – 2 şi Loran Gruzu, respectiv Andrei Tomici – 2 şi Alin Deliu. Din minutul 30, la scorul de 0-3, oaspeţii au rămas în zece jucători, Ovidiu Groza fiind eliminat pentru împingerea unui adversar în mod brutal.

Voinţa Iosifalău – Autoliv Lugoj 4-2 (2-1). Au marcat: Alin Munteanu (min. 11), Marius Chira (min. 44), Valentin Mitrache (min. 51) şi Ovidiu Rad (min. 90), respectiv David Szabo (min. 30 din lovitură de la 11 metri) şi Emanuel Stănilă (min. 58). Etapa a XIII-a a fost cu ghinion pentru lugojenii de la Autoliv, care au suferit prima înfrângere în actualul campionat, la o nou promovată și chiar fără drept de apel, la două goluri diferenţă.

Pobeda Dudeştii Vechi II – Dacia Cărpiniş 2-3 (1-1). Au marcat: Vicenţie Romanov (min. 14) şi Ionel Bratan (min. 80), respectiv un hat-trick al lui Alexandru Benea în minutele 16, 49 şi 53.

Unirea Jimbolia – Unirea Tomnatic 1-4 (1-1). Au marcat: Raul Oros (min. 20), Alexandru Vlăduţi (min. 55 din lovitură de la 11 metri), Claudiu Grigoraş (min. 65) şi Marcus Artemie (min. 81), respectiv Viorel Coşa (min. 40 din lovitură de la 11 metri). În minutul 55 jucătorul Zoltan Laiher, de la gazde, a fost eliminat pentru proteste repetate.

Vulturii Comloşu Mare – Voinţa Valcani 1-2 (1-1). Au marcat Emanuel Michi (min. 2 – din penalty şi 70), respectiv Alexandru Fâşie (min. 45). Doar primele două etape au fost favorabile comloşenilor, când au reuşit două victorii consecutive, dar de-atunci trupa pregătită de Octavian Popescu este în cădere liberă și a mai reuşit un punct acasă, 5-5 cu Cărpiniş, dar în rest numai înfrângeri.

Unirea Sânnicolau Mare II – AS Carani 5-4 (2-3). Au marcat: Tomas Cozma – 3, Raul Ciui şi Cătălin Crişan, respectiv Alexandru Neag – 2, Dacian Burnaru şi Daniel Ierima. Golul victoriei pentru juniorii pregătiţi de Flavius Sitaru a fost marcat cu două minute înainte de final de Crişan.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: