Campionatul Județean Timiș în Ajun de Paște: ”În viața mea n-am luat atâtea înjurături. Sunt cadru didactic de peste 3 decenii dar aşa ceva nu am întâlnit”. Etapa a 19-a, și cu alte probleme: rezultate, marcatori

Ajunul Paștelui i-a prins pe dreptunghiul verde doar pe participanții la Campionatul Județean Timiș, liga a V-a fiind unica din bătătura AJF Timiș care a avut parte de programarea etapei cu numai câteva ore înaintea Învierii. Iar runda, echilibrată în raportul gazde-oaspeți prin prisma rezultatelor, n-a fost lipsită de nemulțumiri și proteste. Majoritatea meciurilor, ceva mai exact aproape treisferturi dintre acestea, s-au jucat sâmbătă de la ora 17, alte câteva având loc și vineri după-amiază precum și astăzi la matineu respectiv de la ora 15.

Despre fruntașe, vorba aceea, numai de bine. Liderii celor trei serii au învins și de această dată tot la zero, înscriind în schimb nu mai puțin de 12 goluri, față de cele 13 de Florii. Așadar nici o noutate, doar păstrarea graficului, încât aproape că n-ar mai fi o știre în sine.

Și în continuare goalkeeper-ul Alin Culda rămâne invincibil, fără gol primit în acest campionat în poarta Fortunei, fruntașă cu golaverajul 109-0 şi 54 de puncte.

S-au marcat ieri și astăzi 101 goluri, dintre care 51 gazdele, cu unul în plus față de vizitatori, numai 10 victorii trecând în contul amfitrionilor, pe când oaspeții au repurtat 8 succese, şase meciuri încheindu-se la egalitate.

Au fost și surprize, furnizate prin victoria la scor a celor de la Ştiuca, 4-0 pe teren propriu în dauna lui Autoliv Lugoj, triumful la două goluri diferenţă al Darovei la Hitiaş, dar și cel al Ripensiei Primavera, cu 1-5 la Utvin. Comloşu Mare a semnat o victorie la Unirea Jimbolia iar Buziaş la Recaş, de semnalat fiind și remizele obţinute de Corneşti la Banloc, Millenium II la Răuţi și Moşniţa la Boldur. La Urseni, antrenorul echipei FC Jebel s-a arătat nemulţumit de organizarea jocului de către Timişul din localitate, iar la Şandra a arbitrat un jucător care a evoluat în urmă cu două etape contra celor de la Bencecu de Sus, astăzi în calitate de vizitatori.

Iar dacă tot au jucat în Ajun de Paște, cei din ”Județ” vor avea parte și de o rundă intermediară, la mijlocul săptămânii viitoare, căci următoarea etapă este programată miercuri 11 aprilie de la ora 17, după ce era amânată din cauza timpului nefavorabil.

Dar iată succinte amănunte, urmând a reveni cu cronica unuia dintre meciurile rundei…

Seria I

Voinţa Sarafoleana Saravale – Fortuna Becicherecu Mic 0-5 (0-2)

Cele cinci goluri pentru elevii pregătiţi de Vasile Luţă au fost marcate de: Flavius Cioancă – 2, Zoran Radu, Dan Roman şi Ifeanyi Anagor.

Voinţa Şandra – United Bencecu de Sus 3-1 (2-1)

Au marcat: Petrică Bogdan (min. 25), Milivoi Totin (min. 40) şi Darius Fundiur (min. 75), respectiv Flavius Ignat, din lovitură de la 11 metri, în minutul 85.

Antrenorul echipei oaspete, Marian Maricec, ne-a declarat: ”Cum este posibil să ne arbitreze un jucător care a jucat în urmă cu două etape împotriva noastră, şi chiar la centru!? Asta s-a întâmplat la acest meci, în care am fost dezavantajaţi la golul doi, marcat de gazde. Fault la portar şi s-a validat golul, influenţând rezultatul”.

Tricoul 1 Iunie Timişoara – Voinţa Valcani 3-1 (2-1)

Au marcat: Flavius Lepădat (min. 18), Alexandru Lupan (min. 39) şi Răzvan Baciu (min. 78), respectiv Daniel Brânduşă, care a deschis scorul în minutul 4.

În minutul 41, la scorul de 2-1, după ce gazdele tocmai răsturnaseră scorul, Răzvan Baciu a nimerit transversala, la un pas de 3-1. Iar în mitanul secund, în minutul 69, Trăistaru a văzut cartonaşul roşu pentru lovirea cu palma a unui adversar.

Vom reveni însă cu cronica, declaraţii şi galeria foto de la jocul arbitrat de Elvis Nanu.

Unirea Sânnicolau Mare II – Unirea Grabaţ 4-1 (3-0)

Au marcat: Claudiu Grigoraş (min. 25), Daniel Galea (min. 32), Andrei Manoliu (min.41), şi Bogdan Pînzaru (min. 75), respectiv Ionel Vavău (min. 79).

Mureşul Cenad – Dacia Cărpiniş 3-0 (2-0)

Cele trei goluri pentru trupa lui Iosif Harkai au fost marcate de Gabriel Harkai (min. 1), Alexandru Rusu (min. 29) şi Cosmin Radu (min. 69, din lovitură de la 11 metri).

***

Seria a II-a

Camaro Fibiş – Flacăra Parţa 0-2 (0-1)

Paşte fericit pentru antrenorul Daniel Drăgan, oferit de elevii săi în urma victoriei în deplasare prin ”dubla” reuşită de Gheorghe Sabău în minutele 60 şi 76.

AS Utvin – Ripensia II Primavera 1-5 (1-3)

Au marcat: Iulian Pleşcan respectiv Denis Golda un hat-trick, Adrian Dan şi Răzvan Cluci.

Olimpia Petroman – Gloria Uivar 4-0 (1-0)

Jucător al meciului, Marius Tutunaru, care a reuşit un hat-trick în minutele 60, 75 și 84, după ce Cosmin Mârza deschidea scorul în minutul 5. Iar în minutul 80 Bogdan Popa a ratat o lovitură de la 11 metri.

Timişul Urseni – FC Jebel 2-6 (0-3)

Au marcat: Cristian Chevereşan (min. 70) şi Vlăduţ Turdăşan (min. 80) respectiv Andrei Păianu (min. 7), Radu Jude (min. 22 şi 68), Alexandru Pop (min. 39), Alin Nicola (min.60) şi Constantin Coţofan (min. 79).

Gazdele au evoluat în zece jucători după ce Daniel Jurcuţ a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonaşe galbene în minutul 26.

Antrenorul oaspeţilor, Teodor Petruş, ne-a declarat: ”Voi face un memoriu către AJF Timiș pentru cele petrecute la acest meci. Am atras atenţia delegatului de joc că sunt foarte mulţi oameni, circa 22 în incinta terenului, şi au început să facă atmosferă după ce un jucător localnic a fost eliminat corect de arbitru. Curios, nu a făcut nimic. A fost nepăsător şi nu a luat atitudine faţă de gazde pentru a respecta regulamentul. În viaţa mea nu am luat atâtea înjurături… Sunt foarte dezamăgit de ceea ce am trăit la acest meci de la Urseni. Noi, la rugămintea lor, am acceptat să jucăm vineri, în loc de sâmbătă, şi am trăit momente de groază. Sunt cadru didactic de peste trei decenii dar aşa ceva nu am întâlnit. Repet, sunt foarte, foarte dezamăgit!”

Rapid Săcălaz – Atletico Liebling 5-0 (3-0)

Cele cinci goluri pentru gazde au fost marcate de: Adrian Cobzariu (min. 8), Valentin Ilaş (min. 27), Bogdan Marc (min. 30), Arinel Trif (min. 60) şi Robert Lupu (min. 80).

***

Seria a III-a

AS Bacova – AS Dudeştii Noi 0-5 (0-1)

Victorie la scor obţinută de liderul aceste serii, pregătit de Valentin Miculescu. Golurile, reuşite de Alexandru Florea (min. 6, 79), Alin Gaga (min. 48), Constantin Cătău (min. 54), şi Vasile Mecleş (min. 71).

AS Coşteiu – Viitorul Sacoşu Turcesc 2-0 (1-0)

După un duş rece în etapa trecută, când au cedat pe teren propriu, de această dată gazdele au reuşit o victorie la două goluri diferenţă, prin ”dubla” lui Andrei Buză din minutele 39 şi 72.

Timişul Hitiaş – Olimpia Darova 1-3 (0-2)

Au marcat: Ionel Branişte (min. 69). respectiv pentru învingători: Abel Buciuta (min. 4), Alexandru Voicu (min. 38) și Mişi Bejerea (min. 65).

Rezultatele și clasamentele, pe coloana datelor tehnice. Revenim…

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: