Campionatul Judeţean Timiş, liga a V-a, etapa a XXIII-a: un joc întrerupt, altul nedisputat, plus o neprezentare

Se putea oare altfel? Și în această etapă am avut parte de peripeţii: la Banloc, joc întrerupt în minutul 79; la Becicherecu Mic, meci nedisputat; iar Olimpia Bucovăţ, neprezentare la Lugoj. În schimb, liderii celor trei serii rămân… neschimbaţi.

Plavii Delia Sânpetru Mare – Avântul Periam 3-0 (1-0)

Derby local la Sânpetru Mare, în care cei de la Plavii Delia i-au întâlnit pe vecinii de la Periam, pe care i-au învins cu 3-0. Au marcat: Cristian Botiş, Bogdan Petran şi Cristian Suciu.

Avântul Bobda – AS Murani 0-3 (0-1)

Din nou vioara întâi a fost Raul Costescu, care s-a distrat cu apărarea Avântului, reuşind un nou hat-trick, în minutele 36, 60 şi 70.

Avântul Chizătău – Voinţa Maşloc 1-1 (0-0)

Derby-ul Seriei a III-a a opus primele două clasate, încheindu-se la egalitate. Câştig de cauză au avut cei de la… Giarmata Vii, care s-au apropiat vertiginos şi atacă prima poziţie. Chiar dacă liderul a reuşit să deschidă scorul în minutul 80, prin antrenorul-jucător Imi Vasko, gazdele au egalat în minutul 90 prin Cosmin Ripan. De menţionat că localnicii au evoluat în 10 jucători din minutul 72, Claudiu Bârsan fiind eliminat.

FC Bazoş – Lorena Giarmata Vii 3-4

Victoria oaspeţilor a fost obţinută în minutul 93, prin reuşita lui Florin Dochiţa. Au mai înscris pentru oaspeţi Adrian Călugărean, Miroslav Nicolin şi Daniel Radu. Cu această victorie, trupa lui Cristian Popa atacă în următoarele două întâlniri șefia, în întâlnirile directe cu ocupantele locurilor 1 și 2.

AS Voinţa Valcani – AS Unirea Grabaţi 5-1 (2-0)

Un succes categoric obţinut de trupa lui Aurel Marta, care a învins la un scor neașteptat, prin golurile marcate de Marius Pâs – două, Adrian Bar, Adelin Oboroceanu şi Raul Rusneac. Golul de onoare pentru vizitatori a fost înscris de Sebastian Merşan.

AS Mureşul Cenad – AS Carani 3-4 (2-1)

Meci greu pentru gazde, care nu au reuşit să menţină avantajul de la pauză, datorită faptului că au suportat handicapul de două eliminări în partea secundă, dictate împotriva lui Doru Creţan (min. 62) şi Galetin Zdravco (min. 84), de arbitrul Daniel Magdin. Au marcat: Cosmin Radu, Bogdan Wilheim – două respectiv Marian Golorom, Florin Iancu – două, și Miloş Radosavlevici.

AS Unirea Banloc – AS Unirea Ghilad 3-2

În minutul 79, la scorul de 3-2 pentru cei de la Banloc, jocul a fost întrerupt de arbitrul Emanuel Delescu, întrucât a fost bruscat de delegatul oaspeţilor, Marcel Neamţu, care şi-a ieşit din pepeni în urma deciziilor, mai ales la sancţiunea din minutul 79, când îl elimina pe jucătorul Cosmin Ciublea pentru un fault de joc. Au urmat scene penibile, s-a format un meleu de jucători din ambele tabere iar un om de ordine l-a lovit cu pumnul în cap pe delegatul oaspeţilor, şi arbitrul a pus capăt meciului.

ACS Poli II – AS FC Deta 2-0 (1-0)

Ocupanta locului secund, echipa timişoreană pregătită de Adrian Stoicov, a reuşit o victorie mai clară decât o arată scorul. Cele două goluri au fost marcate de Marius Staicu, în minutele 15 şi 60, alb-negrii menţinându-se astfel și în continuare în plasa liderului și aşteptând confruntarea directă, în etapa viitoare, la Murani.

AS FC Chevereşu Mare – AS Gloria Moşniţa Nouă 1-6 (0-1)

Victorie surprinzătoare pentru echipa oaspete, preluată de un nou antrenor, Marius Ochea, chiar în deplasare la una dintre formațiile care cedează pe propriul teren, fiind revelaţia turului de campionat. Bogdan Andriuca a reuşit primul său hat-trick, mai înscriind Obaida Khubazan, Lucian Ignat şi Aurel Cotârleţ respectiv Dan Sterle (autogol).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: