Campionatul Județean Timiș: oaspeții, mai multe goluri marcate decât gazdele. Liga a VI-a ”Promoție” + Campionatul Municipal Lugoj

Scoruri, marcatori și alte succinte amănunte de la câteva meciuri din Campionatul Judeţean Timiş dar și din liga a VI-a de ”Promoţie”, partide jucate la finalul acestei săptămâni…

Juventus Pişchia a stabilit rezultatul record în ”Județ”, 0-8 în deplasare la Ianova cu Meget Remetea Mare. În această etapă a XI-a s-au marcat 110 goluri, gazdele obținând 11 victorii şi înscriind de 53 de ori, pe când oaspeţii au reuşit 9 succese şi patru rezultate de egalitate, cu un număr de 57 de goluri marcate, cu patru mai mult decât formațiile organizatoare, o premieră în noul campionat.

A fost rândul etapei a XI-a în Campionatul Județean Timiș, sâmbătă disputându-se opt meciuri, iar duminică grosul rundei, alte 16 partide.

Seria I

Lider rămâne CS Comloşu Mare, cu 31 de puncte, urmat pe locul secund de AS Voinţa Şandra cu 23 de puncte.

AS Tricoul 1 Iunie Timişoara – AS Şoimii Pesac 1-0 (1-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat de Răzvan Baciu în minutul 25 . Ambele echipe au nimerit transversala, Cristian Petric (min. 5) respectiv autorul golului, cu cinci minute înainte de final.

ACS Voinţa  Şandra – AS Sînandrei 6-2 (4-1): Adrian Uglea (min. 5), Răzvan Banu (min. 27, 41, 43), Albert Jugan  (min. 70) și Iasmin Tomiţă (min. 78), respectiv Cristian Talasman (min. 26) şi Alin Spanciu (min. 82).

AS Steaua Roşie Variaş – CS Comloşu Mare 2-3 (1-0).

Au marcat: Răzvan Marcu – autogol (min. 25) și Petru Râmneanţu (min. 46), respectiv pentru învingători Alin Stroe (min. 65, din lovitură de la 11 metri) și Marius Stanciu (min, 76, 84).

Se părea că liderul va fi învins pe arena din Variaş, unde localnicii au condus cu 2-0, dar nu a fost să fie, trupa lui Răzvan Leucă având o revenire spectaculoasă şi întorcând scorul.

În prelungiri (minutul 90+2), jucătorul Ioan Miloş Muntean, de la gazde, a văzut cartonaşul roşu pentru lovirea unui adversar.

AS Gelu – AS Plavii Delia Sâmpetru Mare 3-2 (1-2).

Au marcat: Iulian Cristian Berbece (min. 27 și 78) şi Bogdan Epure (min. 87), respectiv Cosmin Ivanciuc (min. 9) și Alexandru Prelipceanu (min. 17).

Florin Horoba, de la localnici, a fost eliminat pentru un fault de ultim apărător în ultimul minut de joc.

AS Chinejana Chinezul Satchinez – ACS Voinţa Valcani 1-4 (0-2): Flavius Dănilă (min. 75, din lovitură de la 11 metri), respectiv pentru învingători Cristian Trăistaru (min. 30, 36), Alexandru Ienovan (min. 64), şi Alex Bidoi – autogol (min. 83).

Seria a II-a

CS Progresul Gătaia rămâne lider, cu 33 puncte, urmat pe locul secund de Flacăra Parţa, cu 28 de puncte.

CS Progresul Gătaia – Unirea Cerneteaz 4-1 (2-1).

Au marcat: Nicu Făgeţan (min. 31), Ioan Maranescu (min. 25, 46) şi Andrei Mîţu (min. 84), respectiv Ştefan Toc, care a deschis scorul în minutul 22.

Oaspeţii au rămas în 10 jucători din minutul 70, când portarul Ionuţ Prutean a fost eliminat de centralul partidei pentru că i-a adresat cuvinte ”dulci” arbitrului asistent. Iar la sfârşitul jocului, foarte nervos, Alin Balabasciuc a proferat injurii în direcția brigăzii de arbitri, fiindu-i reținut carnetul de joc.

AS Camaro Fibiş – ACS Galaxy Electrometal Timişoara 2-7 (0-3): Flavius Glişa (min. 50) şi Raul Mutaşcu (min. 69), respectiv pentru învingători Robert Foldi (min. 7, 27, 30, 89), Raul Mutaşcu – autogol (min. 63) și Adrian Rus (min. 73, 83).

AS Meget Remetea Mare – AS Juventus Pişchia 0-8 (0-3).

Victorie la scor pentru vizitatori, care au reuşit scorul rundei. Au marcat: Darius Viţan (min. 2), David Josu (min. 15, 26, 66), Bogdan Inoveanu (min. 35, 72, 83) şi Eduard Boroş (min. 77). Meciul s-a jucat pe terenul din localitatea Ianova.

AS United Bencecu de Sus – AS Atletoco Liebling 2-5 (1-2).

Victorie în deplasare obţinută de formația antrenorului-jucător Bogdan Mihuţ, prin golurile marcate de Sabin Nae (min. 20), Ovidiu Căpăţână (min. 35), Nicuşor Bozeşan (min. 70, din lovitură de la 11 metri şi 85) și Stelian Suciu (min. 75) respectiv pentru gazde Ioan Gyuri (min. 22) şi Adoslem Zenati (min. 74).

Seria a III-a

Lider este Avântului Topolovăţu Mare, cu 31 puncte, urmat cu câte 22 de puncte de trei echipe despărţite la golaveraj: Olimpia Darova, CSO Făget şi Timişul Hitiaş.

AS Viitorul Sacoşul Turcesc – AS Avântul Topolovăţu Mare 0-3 (0-2).  

Pentru liderul seriei, cele trei goluri au fost marcate de Vaska Dziţac (min.7), Flavius Cristescu (min. 24) şi Andrei Tomici (min. 77). În minutul 40, Flavius Ciorei, de la oaspeţi, a ratat o lovitură de la 11 metri.

AS Timişul Hitiaş – AS Recaş 1-1 (0-0)

Pentru gazde a deschis scorul Dan Dragotescu în minutul 42, care a transformat o lovitură de la 11 metri, iar după pauză, în minutul 56, Marius Tutunaru a egalat pentru băieţii lui Sorin Micşa. În minutul 83, vizitatorii au mai înscris un gol prin Norbert Gălăţan dar reuşita a fost anulată de arbitri pentru ofsaid.

AS Tormac – ACS Electrica 1929 Timişoara 1-1 (1-0).

Autogolul lui Andrei Rigo din minutul 25 a adus gazdele în avantaj până la pauză. La reluare, după numai cinci minute, Alexandru Dănilă a egalat la unu pentru echipa sa.

AS FC Bazoşu Vechi – Timişul Jabăr 2-0 (1-0). 

Cele două goluri pentru localnici au fost marcate de Mateo Briciu (min. 20) şi Andrei Achimov (min. 55). Întreaga echipă a dedicat victoria managerului Flavius Buţă, la aniversarea zilei de naştere. La mulţi ani!

AS Gloria Moşniţa Nouă – CSO Făget 3-3 (3-2).

Gazdele au marcat de trei ori în prima repriză, după ce au fost conduse din minutul 3. Petrea, Andrei şi Pavel au punctat în minutele 15, 25 și 40, iar oaspeţii au reuşit să înscrie prin Flavius Jurj (min. 3) și Gheorghe Berzava (min. 36 şi 50).

AS Olimpia Darova – AS Bega Belinţ 1-0 (1-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat cu două minute înainte de pauză de Gabriel Voicu. Iar în mitanul secund oaspeţii au rămas în 10 jucători, Emanuel Peter fiind eliminat în minutul 70. Arbitrul Daniel Neagoe a motivat că a fost înjurat…

+

Liga a VI-a Timiș, campionat de ”Promoţie”

Seria I

CS Voința Biled este lider de toamnă al Seriei I, cu 24 puncte, urmat pe locul secund Spartak Gottlob, cu 19 puncte.

 Seria a II-a

AS Vucova a urcat în clasament, fiind pe locul I, la egalitate de puncte cu Radnciki Soca, la ”cota” 21, despărţite la golaveraj. Pe locul trei, Olimpia Bucovăţ, cu 20 de puncte.

Scorul etapei a fost reuşit de ocupanta locului trei, care a învins în deplasare la Fibiş cu 8-0. Liderul actual, din Vucova, a întrecut acasă la limită fostul lider, din Partoş. S-a consemnat și o neprezentare, căci Stamora Germană nu a efectuat deplasarea la Viitorul Bencec.

+

Campionatul Municipal Lugoj

În seria unică a ”Municipalului” lugojean lider este CS Phoenix II Buziaş, la egalitate de puncte, 24, cu Autoliv Lugoj, despărţite la golaveraj.

Fruntașa din Buziaş a reuşit un scor de neprezentare în deplasare la Pădureni, iar ocupanta locului secund a izbutit un 5-1 acasă cu AS Sinersig. Un joc nu s-a disputat, căci Găvojdia nu s-a prezentat la Mănăştiur.

Un meci din etapa trecută, Sporting Dumbrava – Progresul Racoviţa, care nu a fost programat, se va reprograma după ultima etapă din tur.

Rezultatele etapei în ligile a V-a și a VI-a, ”Județ”, ”Promoție” și ”Municipal” Lugoj, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = patruzeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: