Campionatul Judeţean Timiş: prime rezultate din runda a 28-a. Se va rejuca oare FC Jebel – AS Moraviţa şi a doua oară?

La această întrebare am putea afla un răspuns după audierea la „Comisie”, marţi la 11, a delegaţilor cluburilor implicate, din Seria a II-a a Campionatului Judeţean Timiş, şi anume FC Jebel şi AS Frontiera Moraviţa, a arbitrilor şi observatorilor. Despre acest caz unic în fotbalul judeţean timişean, mai jos, laolaltă cu rezultatele şi marcatorii jocurilor de ieri, din prima zi a antepenultimei etape în liga a V-a, ce pot fi lecturate, cu ierarhiile actualizate, pe coloana dreaptă a secţiunii Fotbal.

Membrii Comisiei de Disciplină a AJF Timiş, întrunită de urgenţă vineri la ora 11, au luat în vizor cazul jocului FC Jebel – AS Frontiera Moraviţa, din Seria a II-a a Campionatului Judeţean Timiş, care, reprogramat după ce iniţial se disputa la o altă oră decît cea ştiută de brigada de arbitri, şi în absenţa acestora, a fost întrerupt miercuri seară de arbitri în minutul 74, la scorul de 1-0 pentru gazde, ca urmare a faptului că medicul echipei a părăsit incinta terenului împreună cu organul de ordine obligat să asigure securitatea la teren.

Partida are serioase implicaţii în ceea ce priveşte evitarea retrogradării, în a cărei horă se regăseşte oaspetea AS Moraviţa.

În altă ordine de idei, tot de la Comisia de Disciplină, în urma cartonaşelor roşii primite în etapa precedentă a ligii a cincea de 4 jucători, trei dintre aceştia au fost suspendaţi trei etape, cu o penalitate de 150 lei pentru fiecare, şi anume Antonio Pistolea (Padeşul Nădrag), Cornel Bud (Diniaş) şi Nicu Bogdan (Voinţa Biled), iar Denis Lazăr (Glentoran Carani) s-a ales cu două etape şi 50 de lei penalitate.

Tânărul delegat al echipei din Diniaş, Jelco Todorov, a fost suspendat trei etape, cu o penalitate de 150 lei, pentru proteste la deciziile arbitrilor în meciul cu Murani.

Iar AS Voinţa Biled, pentru refuzul de a relua partida din minutul 46 al jocului cu Unirea Grabaţi, al cărei rezultat a rămas 5-0, a fost penalizat cu 150 lei, primind un ultim avertisment.

Altfel, rezultate previzibile în aceste prime jocuri din cea de-a 28-a etapă din liga a cincea, în care echipele aflate la retrogradare, mai ales în Seria a II-a, au învins acasă…

Moraviţa – Diniaş 3-1 (1-0): Darius Ioan (în minutele 30 şi 78), Petru Gheorghiţă (min. 52) – Sergiu Micşa (min. 62).

AS Sânmihaiu Român – FC Jebel 3-2 (2-1): Vasile Momaiţ (min. 10, 73), Bogdan Adam (min. 25) respectiv Daniel Covătaru (min. 30) şi Andrei Chiu (min. 71).

Iar Gloria Moşniţa Nouă a învins în deplasare la Banloc, pe Unirea, cu 2-0, prin golurile marcate de Andriuca Bogdan, în minutele 42 şi 49, sperând la o salvare în cel de-al 12-lea ceas.

În Seria I, liderul Cocoşul Orţişoara nu a putut trece de Voinţa Şandra pe terenul acesteia, încheind la egalitate, 1-1. Golul gazdelor a fost marcat în minutul 90 de Andrei Crişan, pentru oaspeţi deschizînd scorul Mircea Colţ. De remarcat că ambele echipe au ratat câte o lovitură de la 11 metri.

AS Carani i-a învins la mare luptă pe cei de la echipa a doua a Becicherecului Mic, cu 5-3, după ce oaspeţii au condus cu 3-1. Cele opt goluri au fost reuşite de Timbre Motroşag (min. 20), Ilie Bildoc (min. 53), Dănuţ Chifan (minutele 82 şi 89) şi Florin Iancu (min. 88 din 11 m), respectiv Bogdan Şuleap (min. 3) şi Alin Gârz (minutele 8 şi 25).

Tot în această serie trupa lui Daniel Vasilcin, Voinţa Valcani, a încheiat la egalitate, 2-2 ( 0-0) pe teren propriu, cu mai tritata echipă Glentoran Carani. Pentru gazde, Andrei Manoliu a reuşit o dublă.

În schimb Mureşul Cenad a învins cu 4-1 (2-0) pe Ieceana Iecea Mare, prin golurile marcate de Bogdan Wilheim (18 şi 35), Vasile Leucuţa (min. 69) şi Cosmin Radu (min. 62). Pentru oaspeţi golul de onoare a fost marcat de Daniel Duşcă în minutul 61.

După ce a pierdut la limită în etapa precedentă la liderul seriei, Avântul Periam a întrecut tot la limită, cu 2-1, pe Tricoul 1 Iunie, prin golurile marcate de Victor Todea (min. 15) şi Cristian Petric (min. 62), respectiv Cosmin Angheluş (min. 55).

În Seria a III-a, Unirea Leucuseşti a revenit pe propriul teren cu o victorie la un gol diferenţă în faţa lanternei Gran-Plaz Liebling, scor 2-1 (1-1). Au marcat: Florin Oraş (min. 43) şi Ion Stanamirana (min. 53) respectiv Daniel Mândru (min. 45).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Campionatul Judeţean Timiş: prime rezultate din runda a 28-a. Se va rejuca oare FC Jebel – AS Moraviţa şi a doua oară?

  1. bos de bos spune:

    la meciul de la Lecusesti golul oaspetilor a fost marcat de Daniel Handrea
    Si la meciul respectiv s-a facut contestatie de jucatori , adica echipa liebling a contestat 3 jucatorii dintre care doar 1 s-a prezentat la raport, deci oaspeti vor castiga cu 3-0 la masa verde
    multumesc

  2. O DE JOC spune:

    Domnule bos de bos în primul rând nu aţi scris corect numerele jucătorilor pe raportul de joc eu i-am dat corect lui domnul canea jucători care au marcat golurile că sa contestat asta nu puteţi voi să vă pronunţaţi înainte de verdictul comisiei. degeaba vă luptaţi sunteţi cei mai slabi posibili in acest eşalon meritaţi să ………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: