Campionatul Județean Timiș ”Promoție”: lider detronat și vizitat de Poliție

S-a jucat în acest sfârșit de săptămână și în liga a VI-a județeană, la nivelul categoriei ”Promoție”.

Seria I 

Liderul seriei, Fortuna Becicherecu Mic, s-a distanţat la nouă puncte de ocupanta locului secund prin victoria de pe teren propriu, ce-i drept la limită, 2-1 cu Bobda, gruparea de pe poziția a doua, ASC Dudeştii Noi, cu 25 de puncte în cont, având liber în această etapă. Golurile trupei lui Vasile Luţă au fost marcate de Iuliu Telcian în minutul 25 și Andrei Goleanu (min. 65), după care oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 87.

Cei de la Pindul Dudeştii Noi au reuşit scorul rundei, 10-0 acasă cu vizitatorii din Beba Veche, însă nici cei de la Iecea Mare nu s-au lăsat mai prejos, marcând 8 goluri în poarta celor de la Gottlob, care a replicat prin unul singur. O surpriză a realizat în calitate de formație oaspete trupa din Teremia Mare, victorioasă la Şoimii Pesac cu 4-3.

Seria a II-a

Înfrângere pentru liderul Camaro Fibiş la vecinii de la ACS Voința II Maşloc, la limită, cu 1-0, prin golul marcat de Cosmin Stoian în minutul 49. ”Satelitul” divizionarei D s-a apropiat astfel la două lungimi de barcă de învinşii săi de astăzi, de pe primul loc. Cei din Fibiş au în cont 30 de puncte, urmați de echipa a doua a Maşlocului, cu 28 de puncte. Surprinzător, Atletic Timişoara i-a învins pe teren propriu cu 2-1 pe cei din Bencecu de Sus, pe când Satchinez a învins în deplasare la Gelu, o victorie afară reuşind şi Cocoșul Orţişoara II, la Ianova 2000.

Seria a III-a

Fostul lider Olimpia Răuţi a fost detronat din nou după înfrângerea suferită acasă în faţa celor de la ASO Deta II, care au marcat numai un singur gol dar au câştigat 3 puncte, grație scorului de 1-3.

Dan Constantin a înscris în minutul 24 pentru cei din Răuți dar Mihai Grădinaru a egalat pentru deteni în minutul 28 iar după pauză s-au consemnat două autogoluri reuşite de acelaşi jucător, Petre Voicilaş, în minutele 47 şi 65, de fiecare dată respingând cu capul în propria poartă şuturile aceluiaşi Florin Natanticu, din afara careului de 16 metri.

Meciul derby de podium a fost întrerupt cinci minute de arbitrul Alexandru Manea, întrucât un om de ordine din partea organizatorilor s-a repezit la un jucător de rezervă de pe banca oaspeţilor, lovindu-l cu pumnul în plină figură, moment în care componentul detenilor a necesitat îngrijiri medicale. Iar după meci a descins şi Poliţia, care şi-a făcut datoria, la chemarea celor din Deta.

AS Petroman – AS Denta 6-1 (4-0). Au marcat: Alexandru Sişcă (minutele 5, 31, 85) şi Alexandru Gardea (minutele 10, 30 şi 57), respectiv Andrei Ignat (min. 79). Tot în această serie, Recolta Stamora Germană a învins la limită pe teren propriu cu 2-1 pe Bya Livezile. Cei din Stamora Germană acumulează astfel 27 de puncte, pe când cei din Răuţi au rămas cu 26 de puncte, detenii luându-le față pe teren și ierarhic.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: