Campionatul Județean Timiș: rezultate, marcatori

În liga a cincea timișeană s-au jucat în weekend meciurile din cadrul etapei a V-a, o rundă liniștită, chiar dacă s-au acordat mai multe cartonaşe roşii pentru încălcarea persistentă a regulilor jocului. Scorul rundei a fost realizat de liderul Seriei a II-a, Progresul Gătaia, 10-1 acasă cu ASO Deta II. Schimbare de lider în Seria I, cei din Comloşu Mare preluând șefia, pe când în celelalte două serii status-quo, Progresul Gătaia respectiv CS Phoenix Buziaş. Pe de altă parte, clubul Unirea Ghilad s-a retras din campionatul Seriei a II-a. Rezultatele complete le găsiți pe coloana datelor tehnice, laolaltă cu ierarhiile.

S-au marcat 100 de goluri în partidele din weekend ale celor trei serii de ”Județ”, gazdele lăudându-se cu 11 victorii şi 58 de goluri înscrise iar oaspeţii cu 9 succese, trei rezultate de egalitate și 42 de goluri în cont.

Dar iată succinte amănunte de la câteva meciuri…

Unirea II Sânnicolau Mare –Tricoul 1 Iunie Timişoara 2-3 (1-1)

Au marcat: Bogdan Wilheim (min. 37) și Emanuel Posteucă (min. 88), respectiv Daniel Obeşterescu (min. 1 şi 65) și Pavel Schneider (min. 90+3). Irinel Popa (Unirea II) şi Ovidiu Preda (Tricoul 1 Iunie) au văzut cartonaşul roşu pentru două ”galbene”.

Voinţa Valcani – Steaua Roşie Variaş 3-1 (0-0)

Cele trei goluri pentru trupa lui Doru Siminiceanu au fost marcate de Alin Gheorghiu (min. 70, 78) şi Alexandru Ienovan (min. 85), după care oaspeţii au marcat în minutul 90.

Progresul Gătaia – ASO Deta II 10-1 (5-1).

Scor fluviu pentru retrogradata Progresul, prin reuşitele a cinci jucători, după cum urmează: Alin Gîrz – 3 goluri, Levente Parvany – 3, Miodrag Ichim – 2, Dorel Zamfir şi Cosmin Epure – câte un gol. Cu această victorie, trupa lui Manu Roşu se menţine pe locul I, la golaveraj, cu maximum de puncte.

Electrica Timişoara – AS Boldur 4-0 (2-0)

Cele patru goluri pentru junii lui Remus Steop au fost marcate de Pavel Olărescu şi Alexandru Dănilă – câte o ”dublă” fiecare.

Timişul Jabăr – Viitorul Sacoşu Turcesc 1-4 (0-1)

Au marcat: Cosmin Rusiu (min. 28), Denis Domsik (min. 30), Paul Guda (min. 73) și Cristian Todea (min. 82, din lovitură de la 11 metri), după care gazdele în ultimul minut de joc.

AS Bacova – AS Tormac 5-4 (2-2)

Au marcat: Eugen Coca – 2 goluri, Gabriel Popa, Marius Florea şi Daniel Legradi, respectiv Darius Jorş, cu 4 goluri pentru învinși.

Comloşu Mare – Mureşul Cenad 2-0 (2-0)

Cele două goluri pentru trupa lui Cosmin Sîntean au fost marcate de Adrian Coman (min. 17) şi Marius Racolţea (min. 37).

Timişul Uliuc – CS Phoenix Buziaş 2-3 (0-0)

Au marcat: Denis Ţurcaş (min. 50) şi Marian Cortuşan (min. 67), respectiv pentru învingători Alexandru Pîşcu (min. 57), Claudiu Ardelean (min. 62) și Bogdan Radu (min. 85). Din minutul 65 gazdele au evoluat în 10 jucători, Bogdan Cortuşan fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Olimpia Răuţi – Atletico Liebling 0-1 (0-1)

Unicul gol pentru trupa lui Bogdan Mihuţ a fost marcat în minutul 37, de Ovidiu Căpăţână. Un caz mai rar întâlnit la jucătorii din acest eşalon, la sfârşitul meciului au făcut curăţenie în jurul băncilor de rezerve, adunând recipientele din plastic.

Unirea Cerneteaz – Ripensia Timişoara II 2-0 (2-0)

Cele două goluri pentru trupa lui Adrian Gabor au fost marcate de Codruţ Kovacs (min. 35) şi Ştefan Toc (min. 41).

FC Jebel – Rapid Săcălaz 0-6 (0-4)

Victorie la un scor care nu lasă loc de interpretări, reuşită de oaspeţii de la Rapid, care au ratat anul trecut promovarea în favoarea celor de la Parţa. Cele şase ”boabe” marcate gazdelor au fost reușite de George Prisneac – 3 goluri, Ionuţ Todaşcă, Valentin Ilaş şi Sebastian Smochină.

Universitatea de Vest din Timişoara – United Bencecu de Sus 5-1 (2-1)

Au marcat: Ionuţ Vucea – 3 goluri, Ştefan Meşter şi Flavius Nicodin, respectiv Andrei Danciuc, iar tot el a ratat o lovitură de la 11 metri.

Voinţa Sarafoleana Saravale – Mureşul Igriş 0-3 (0-1)

Victorie la un scor neașteptat obţinută de oaspeţi prin golurile marcate de Cristian Berbece (min. 25), Abel Pîrvan (min. 79) şi Sorin Broşteanu (min. 83).

În Seria a II-a, echipa Milenium Giarmata II a stat întrucât cei de la Unirea Ghilad au aruncat prosopul înainte de termen.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − = 2

 


Alte articole legate de acest subiect: