Campionatul Judeţean Timiş: rezultate, schimbări de lider…

Liga a V-a, Campionatul Judeţean Timiş, a programat în week-end etapa a 9-a, ale cărei rezultate le puteţi lectura, împreună cu ierarhiile, pe coloana dreaptă a secţiunii Fotbal. În continuare, cîteva scurte consideraţii dintr-o foarte agitată rundă…

… În primul rînd, schimbare de lider în Seria I, în urma remizei Cocoşului Orţişoara pe propriul teren, cu Tricoul 1 Iunie, care a egalat în minutul 88 prin Paul Guda. În frunte a trecut Plavii Delia Sânpetru Mare.

Girocanii au realizat un scor de polo în dauna celor de la Cenad, 7-5, după ce în minutul 20 era 6-1. Au marcat Moricz şi Ioviță, de cîte două ori, Bizău, Cătău şi Duţiu, cu câte un gol, respectiv Wilhelm, cu o triplă, şi Jiplea, o „dublă”.

Liderul Seriei a II-a, Progresul Gătaia, a surclasat pe propriul teren pe Unirea Ghilad cu 9-1, prin golurile marcate de Bucur şi Suciu – cîte două, Roman, Kovacs, Moga, Filimon şi Harţ, respectiv Raimondo Schipor. Echipa din Moşniţa Nouă a întrecut pe Moravița cu 5-2, prin golurile reuşite de Andriucă – două, Cerceanu, Ciugui şi Ignat. În sfârşit, primarul comunei Moşniţa, Ioan Sorincău, şi-a onorat promisiunea față de clubul de fotbal în privința baremului pentru arbitri.

Solventul a terminat 2-2 pe teren propriu, cu AS Murani, meci în care cei doi antrenori, Zaharia Daniel şi Raul Costescu, s-au aflat printre marcatori, ultimul reuşind chiar o dublă.

În Seria a III-a, Racovița a învins în deplasare la Giarmata Vii şi a trecut în fruntea clasamentului. Golurile noului lider au fost reuşite de Caius Ciorei (triplă), Adrian Nanu (2) şi Arpi Laczko, care este şi antrenorul echipei. Olimpia Bucovăţ a întrecut cu 4-1 pe Urseni, după ce a fost condusă cu 1-0 prin golul lui Daniel Jurcuţ, întorcînd rezultatul prin Daniel Pavăl, Flavius Danciu şi Remus Bârză, cu o „dublă”. Iar la jocul Topolovăţu Mare – Liebling, scor 4-2, toate cele patru goluri au fost marcate pentru gazde de către Deliu, respectiv Ciuciumiş și Galgiu.

În fine, echipa din Boldur a reuşit să termine la egalitate, 2-2, cu fostul lider, ASU Politehnica, după ce la pauză conducea cu 2-0.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Campionatul Judeţean Timiş: rezultate, schimbări de lider…

  1. ion ionescu spune:

    FORZA SOLVENTUL TIMISOARA!!! SOLVENTUL ESTE UNA DIN CELE MAI VECHI ECHIPE DIN JUDET.MULTA BAFTA IN CONTINUARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: