Campionatul Județean Timiș, runda a 24-a: Seria I, cu 7 jocuri din 8 deja sîmbătă. Rezultate… Plus alte declarații și decizii ale Comisiei de Disciplină AJF Timiș

Tricoul 1 Iunie – Cocoșul Orțișoara 0-1 (0-1), derbyul Seriei 1 a Campionatului Județean Timiș, a fost doar una dintre cele 7 partide ale zilei în respectiva serie, oaspeții luîndu-și partea leului. Iar vizitatorii au smuls sîmbătă puncte și în celelalte serii. Mai jos, rezultatele cu marcatori, noutățile de la Comisia de Disciplină a AJF Timiș și declarațiile la cald, după derby. Iar pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal, ierarhiile actualizate…

După ce în runda precedentă, la pauză şi după meci, delegaţii unor echipe au contestat la trei jocuri, în care formațiile lor au pierdut, iată că rezultatele de pe teren au rămas intacte, după ce Comisia de Disciplină a decis că respectivele contestații nu au fost întemeiate iar jucătorii incriminați sunt legitimaţi la echipele respective: Moşniţa Nouă – Murani 2-4, Foeni – Ghilad 0-5, Ciacova – Diniaş 3-1.

La ultimul joc, delegatul a contestat… uniforma de vară a omului legii. În schimb după incidentele petrecute în ultimele două etape, la Iecea Mare, Leucuseşti, Bacova şi Grabaţi, s-a hotărât dictarea următoarelor sancţiuni împotriva celor vinovaţi:

– terenul echipei din Leucuseşti a fost suspendat o etapă, cu o penalizare de 100 lei, acestea după cele întâmplate la jocul Unirea – Avântul Chizătău 0-4;

– Ieceana Iecea Mare a primit un avertisment iar jucătorii Nicolae Chiriţă – o suspendare de 4 etape şi o penalitate de 200 lei, și Dumitru Colţiş – 3 etape şi 100 lei (ambii de la Iecea Mare), după jocul pierdut cu Grabaţi, cu 0-4;

– jocul Bacova – Liebling, întrerupt în minutul 94 la scorul de 1-1, s-a omologat cu 3-0 pentru gazde, iar jucătorul Constantin Buruiană a fost scos pe tuşă doar 2 etape;

– la jocul Unirea Grabaţi – Mureşul Cenad, întrerupt în minutul 52 la scorul de 4-1, a rămas rezultatul de pe teren, iar jucătorul Vasile Pâţ (de la Cenad) a fost scos din circuit pe o perioadă de 12 luni, cu o penalitate de 200 lei, în vreme ce alţi trei jucători, care au fost eliminaţi, au fost suspendaţi o etapă.

+

Rezultatele de azi din Județ…

Liderul Seriei I, Cocoşul Orţişoara, a făcut un pas mare pentru promovarea în liga a IV-a, după victoria obţinută în deplasare, la ocupanta locului secund, Tricoul 1 Iunie, prin golul reuşit de Alexandru Topor în minutul 17.

Tot în această serie s-au disputat majoritatea jocurilor… Avântul Periam – Unirea Grabaţi 2-4, cele 4 goluri pentru echipa pregătită de Lucian Betea fiind marcate de Cristi Botici, două, Daniel Constantin şi Marius Pan.

Şandra – Sânpetru Mare 1-4, au marcat Ciui (min. 36 şi 80), Ciormei (min. 52) și Tulcan (86), respectiv Alba (min. 90). Un alt joc, Mureşul Cenad – Unirea Giroc, s-a încheiat 1-1, după ce gazdele au deschis scorul în minutul 29 prin Colompar Samir iar pentru oaspeţi a marcat Alexandru Duţu în minutul 70. O nouă egalitate s-a consemnat la Biled, 3-3 cu Comloşu Mare, iar AS Carani a învins cu un set la unu echipa Mureşul Igriş. Am consemnat şi o neprezentare în această serie, Mama Mia II Becicherecu Mic nefăcînd deplasarea la Valcani.

În Seria a II-a, Sânmihaiu Român a întrecut pe Unirea Cerneteaz cu 3-1 iar Gloria Moşniţa Nouă a smuls un egal în ultimele minute, 4-4 la Moraviţa.

În Seria a III-a, Unirea Leucuseşti a izbutit în sfârşit o victorie, 5-1 în dauna celor de la Bacova. Se pare că uniriștilor le prieşte terenul din Făget, arena proprie fiind în stare de suspendare. Iar Avântul Chizătău, pregătită de Ioan Copaci, a învins cu 8-3 în deplasare pe Ictar Budinţ (Maşloc), marcînd Blaga, de 4 ori, Drăguş, Mârza, Marincu şi Loch, respectiv Cosur, Bărbulescu şi Vasko.

+

La cald, după derby…

Ion Neamțu (Tricoul 1 Iunie): ”Am prins o zi proastă, cred că a fost cel mai slab meci al nostru, la care a contribuit și arbitrul Mureșan, care ne-a dat un jucător afară complet gratuit”.

Lucian Belenceanu (Cocoșul Orțișoara): ”Un meci de luptă, echilibrat în prima repriză și net dominat în partea secundă de noi. Felicit întreaga echipă pentru dăruire și rezultatul obținut”.

Acest articol a fost publicat în Exclusiv, Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Campionatul Județean Timiș, runda a 24-a: Seria I, cu 7 jocuri din 8 deja sîmbătă. Rezultate… Plus alte declarații și decizii ale Comisiei de Disciplină AJF Timiș

  1. dorin spune:

    bravo SPORTTIM ați fost promți cu rezultatele de sâmbătă dimineața de la liga 4 și județ după masă veniți la murani la meci vă primim ca și la meciul de cupă când am bătut pe chișoda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − sase =

 


Ultimele articole din categoria Exclusiv: