Campionatul Judeţean Timiș, Seria a III-a: ACS Electrica 1929 Timişoara – CS Progav Gavojdia 4-2 (1-0). FOTO

N-ai fi zis că este prima duminică din noiembrie, atât de prietenoasă a fost vremea cu fotbalul, mângâiat în acest weekend de razele soarelui, iar în acest cadru s-a mai bifat o rundă din Campionatul Judeţean Timiș, în Seria a III-a întâlnindu-se lângă Gara de Est ”albaștrii” de la ACS Electrica 1929 Timişoara și CS Progav Gavojdia, cu câștig de cauză pentru ”tramvaiști”, 4-2 (1-0).

Oponentele din meciul programat în etapa a XII-a a Seriei a III-a în liga a cincea timișeană au abordat partida cu un număr redus de jucători în efectiv, gazdele cu 14 sportivi, iar oaspeţii cu 13, conform înscrisurilor de pe raportul de arbitraj.

Și totuşi, ambele echipe au oferit un fotbal pe palierul acestui nivel judeţean, au luptat pentru a reuşi cât mai mult, contribuind la o întâlnire cu 6 goluri dar şi multe ocazii, chiar rarisime din partea oaspeţilor. În schimb gazdele, mai pragmatice, au semnat patru goluri cu 5 şuturi pe poartă.

De fapt un singur jucător a marcat toate cele patru goluri pentru elevii pregătiţi de Remus Steop şi Gheorghe Ilici, și anume Pavel Olărescu, care a deschis scorul în minutul 28 cu un şut de la 16 metri pe mijlocul porţii: 1-0.

Până la pauză am văzut și cea mai mare ratare din fotbal, la un corner executat de Lepo înalt în careu, la care portarul gazdelor, Chevereşan, a prins mingea dar a și scăpat-o din braţe, Florentin Jurma trimițând însă mingea peste transversală de la nici doi metri de linie, din fața… plasei.

În mitanul secund oaspeţii au ratat iar gazdele au marcat, prin acelaşi Pavel Olărescu, în minutele 67, 74 şi 81. Abia spre sfârşit nu au mai greşit vizitatorii ţinta, dar era deja prea târziu pe când au punctat Marius Mlădescu (min. 83) şi Alexa Manea (min. 89)…

Astfel, Electrica și-a egalat numărul înfrângerilor cu cel al victoriilor, câte 6, urcând ierarhic și desprinzându-se la 4 puncte de învinșii în deplasare, ajunși tot la 6 eșecuri înaintea ultimelor 3 runde din tur.

*

Electrica: Raul Chevereşan – Sebastian Sofran, Bogdan Sîrb, Miloliub Cornici, Andrei Rigo, Alexandru Dănilă (min. 82, Alexandru Floarea), Roberto Bălan, Pavel Olărescu, Victor Binzar, Alexandru Braşoveanu (min. 85, Răzvan Mohorâta), Denis Hădărugă (min. 70, Sergiu Aursei).

Antrenor Remus Steop.

Gavojdia: Lucian Laitin – Florentin Jurma, Ioan Stanca, Andrei Cut, Gheorghe Oţelariu, Andi Jupan, Alexa Manea, Marius Mlădescu, Filip Lakatoş, Viorel Lepo, Denis Lăzărescu (min. 70, Ilie Benzar).

Antrenor Mihai Barna.

Rezervă Patrik Belu.

Au arbitrat: Alexandru Manea – Sorin Neamţu şi Daniel Radin. Observatori au fost Ionel Bolog şi Dan Gabriel.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: