Campionatul Judeţean Timiș, Seria I: CS Unirea Sânnicolau Mare II – CSU Universitatea de Vest 3-8 (2-4)

A demarat deja etapa de Paști în liga a V-a timișeană, Campionatul Judeţean, în Seria I înregistrându-se un succes la scor în deplasare: CS Unirea Sânnicolau Mare II – CSU Universitatea de Vest din Timişoara 3-8 (2-4).

Opt reușite semnate pentru studenții ”galben-albaștri” de 3 marcatori, și anume Ionuţ Vucea și Patrik Niţă cu câte 3 goluri fiecare, respectiv Emanuel Pătraşcu, autor a două goluri, Alexandru Timiş înscriind tot două goluri pentru învinși, din tabăra cărora a mai punctat și Dragan Bataneaţ. 

Într-o partidă disputată pe terenul ”Gheorghe Biaş” în devans din etapa a XXII-a în eșalonul cinci timișean, miercuri după-amiază, în Seria I a Campionatului Judeţean, duel de podium între echipa secundă a divizionarei ”D” CS Unirea, pe locul trei cu 43 de puncte, şi CSU Universitatea de Vest din Timişoara, cu 52 de puncte, a doua, în urmărirea liderului din Comloșu Mare.

Iar după acest succes clar pentru elevii pregătiţi de antrenorul-jucător Vlad Bura, ”studenţii” s-au îndepărtat de locul trei, la 12 puncte, rămânând în schimb în plasa liderului CS Comloşu Mare.

Unirea II: Marius Sitaru – Emanuel Posteucă, Denis Jivici, Antonio Matuşka, Slagian Miatovici, Raul Moldovan, Eduard Gheorghiu, Bogdan Pînzaru, Rafael Tucă, Dragan Bataneaţ, Toma Stoianov.

Antrenor: Cristian Contescu.

Au mai jucat: Dragoş Coroban și Alexandru Timiş.

Rezervă: Patrik Paraliov.

Universitatea de Vest din Timişoara: Florin Rusu – Mădălin Grunţă, Constantin Popa, Alex Contescu, Florin Olariu, Patrik Niţă, Denis Băban, Mihai Olariu, Denis Ciobanu, Emanuel Pătraşcu, Ionuţ Vucea.

Antrenor: Vlad Bura.

Au mai jucat: Ionuţ Muj, Andrei Brănişteanu, Andrei Ghiurghiuş şi antrenorul Vlad Bura.

Rezerve: Alexandru Vlascici şi Ştefan Meşter.

Au arbitrat: Daniel Vărzan – Bogdan Gheorgheoiu şi Călin Cimponeriu. Observator de arbitri Ciprian Trancă, iar delegat de joc Romeo Malac.

Datele tehnice ale ligii a V-a timișene, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × noua =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: