FOTO. Campionatul Judeţean Timiș, Seria I: Tricoul 1 Iunie – Mureşul Cenad 4-3 (2-3)

Gazdele au egalat de la 0-2 și apoi au răsturnat scorul după pauză de la 2-3 în jocul de sâmbătă de la 11 din cadrul etapei a 18-a în Seria I din Campionatul Județean Timiș, păstrându-și astfel locul 4 și apropiindu-se la 5 puncte de învinșii lor de pe poziția secundă: Tricoul 1 Iunie Timişoara – Mureşul Cenad 4-3 (2-3).

Trei marcatori de partea învingătorilor, Adrian Creţu în minutele 36 și 50, Flavius Lepădat în minutul 40 şi Daniel Hodineanţ în minutul 61, respectiv doi pentru Mureșul, cu toate golurile înscrise până la pauză, prin Bogdan Wilheim în minutul 8 și Gabriel Harkai în minutele 29 și 41.

Disputat pe un teren foarte bun în cartierul Plopi, jocul celor două echipe a fost lăudabil, oponentele oferind ca prestație tot ce au putut puţinilor spectatori prezenţi în tribună. Un fotbal curat, fără faulturi, ocazii multe şi şapte goluri spectaculoase, cu o răsturnare de scor după pauză, reuşită de timişoreni.

Oaspeţii au început în trombă, cu antrenorul-jucător Gabriel Harkai în teren, asistat de pe margine de fostul antrenor, Iosif Harkai, permanent pe bancă în calitate de director sportiv, iar Mureșul a reuşit până la pauză să conducă în deplasare cu 3-2. La reluare însă, trupa lui Ion Neamţu a întors rezultatul în favoarea sa. Ratarea meciului a semnat-o Bogdan Wilheim în minutul 32, când, după ce a driblat şi apărătorul buturilor, a trimis de la nici opt metri pe lângă bara porții goale: ar fi fost 0-3. În plus, tot în contul vizitatorilor, și bara lui Gabriel Harkai din minutul 43, la un şut de la 16 metri.

Și gazdele aveau să ochească transversala în minutul 59, prin Adrian Creţu, cu o lovitură de cap din 10 metri. Puțin mai apoi, în minutul 61, aveau să stabilească însă scorul final, unul favorabil: 4-3. Cu această înfrângere, cei de la Cenad au irosit o şansă de a se apropia de liderul Tomnatic, care a fost învins la Valcani de trupa lui Aurel Marta.

De menţionat că nici unul dintre portarii legitimaţi nu s-a prezentat la meci, așa încât între buturi a fost titularizat la vizitatori Samir Colompar, unul dintre golgeterii echipei, care s-a achitat în mod onorabil de atribuții, chiar dacă Mureșul a cedat în faţa timişorenilor. Totodată, de notat și că banderola de căpitan a oaspeţilor i-a aparţinut juniorului de 15 ani Cristian Cioran, care a debutat într-un meci de seniori.

*

Tricoul 1 Iunie: Flavius Muntean – Bogdan Preda, Alexandru Zaiţ, Ştefan Laslo, Daniel Hărpăilă, Flavius Lepădat (min. 65, Andrei Laboş), Valentin Păunescu, Ionuţ Blejdea, Daniel Motreanu, Adrian Creţu (min. 60, Mihai Mateică), Roland Ritter (min. 60, Daniel Hodineanţ).

Antrenori: Ion Neamţu şi Gheorghe Potra.

Pe bancă: Nicolae Jurcuţ şi Ovidiu Preda.

Mureşul: Samir Colompar – Andrei Covaciu, Cristian Cocioran – cpt., Toth Norbert, Alexandru Rusu (min. 46, Constantin Pîrghie), Darian Bornea, Vasile Ilaş, Cristian Radu, Andrei Stoianov, Bogdan Wilheim (min. 46, David Colompar), Gabriel Harkai (min. 46, Laurenţiu Gaudiu).

Antrenor: Gabriel Harkai. Director sportiv: Iosif Harkai. Pe bancă, o singură rezervă: Tiberiu Sarkany.

Au arbitrat: Graţian Todorescu – Radu Robert şi Alexandru Argatu. Observatori: Alexandru Onaca şi Gheorghe Ciobanu.

Declaraţii la cald…

Ion Neamţu (antrenor Tricoul 1 Iunie): ”Sincer, a fost un meci de infarct! La 0-2 chiar nu am crezut că mai facem ceva, mai ales că au avut şi o transversală. Băieţii mei nu s-au descurajat şi au luptat până la finalul celor 90 de minute, pentru care merită felicitări din partea mea şi a colegului meu, Gheorghe Potra. Despre oaspeţi, astăzi chiar m-au încântat, așa încât sunt cu atât mai bucuros că am reuşit să întoarcem rezultatul în favoarea noastră!”

Iosif Harkai (director sportiv Mureșul Cenad): ”Da, am avut meciul în mână, dar am ratat ocazii de neimaginat, chiar şi cu poarta goală, plus altele, din situaţii favorabile. Eu cred că a fost cel mai bun meci al nostru dar nici eu nu pot să-mi închipui cum am pierdut. Gabi a avut o accidentare care a recidivat şi a trebuit să fie schimbat, mă refer la fiul meu, antrenorul echipei, şi la Bogdan Wilheim, golgeterul nostru, care nu a mai putut juca; a lucrat de noapte şi s-a cerut să fie înlocuit. Mergem mai departe şi vom juca până la capăt! Mi-a plăcut terenul celor de la Tricoul, cum rar se vede la acest nivel”.

Programul rundei, primele rezultate, ierarhiile, pe coloana dreaptă… (* clic pe foto pentru mărirea imaginii)

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: