Campionatul Municipal Timişoara, etapa a XII-a. Performeri, Nicolae Moldovan, cu 5 goluri, şi Nicolae Făgeţan, cu 3

Pe coloana din dreapta a secţiunii Fotbal, rezultatele etapei a XII-a şi ierarhiile celor două serii în Campionatul Municipal Timişoara, a cărui urmatoare etapă, se va disputa după Sfintele Sărbători de Paşti, între 28 aprilie şi 1 mai.

Performerii etapei din această săptămână sunt Nicolae Moldovan, autor a 5 goluri, şi Nicolae Făgeţan, cu o triplă. Iar cei doi lideri se menţin în fruntea clasamentului, reuşind victorii la scor.

Seria I

Liderul ASU Politehnica II a învins în deplasare, la un scor fluviu, cu 8-0, pe juniorii de la Electrica. Au marcat Nicolae Făgeţan, de 3 ori, Victor Opriş, două goluri, Marius Brânzan, Alin Ionaş şi Robert Panc.

Tot în deplasare, ocupanta locului secund, CS Millenium Giarmata II, care este la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc, despărţite fiind de golaveraj, a învins cu 8-1 pe Luceafărul Timişoara, prin golurile marcate de Nicolae Moldovan, de 5 ori, Sebastian Stoica – două şi Mihai Vida.

Seria a II-a

După ce în prima etapă au câştigat la masa verde cu 3-0, prin retragerea echipei Sânmihaiu Român, în această rundă liderul a învins pe teren propriu pe Tricoul 1 Iunie II, cu 7-2.

Iar ocupanta locului secund, Rapid Săcălaz, a învins la Albina cu 4-3 şi se menţine în plasa liderului.

În această serie, meciul Agronomia – Frontiera, programat pe terenul studenţilor, neregulamentar însă, fiind năpădit de denivelări, iarbă mare şi gropi, a fost mutat cu acordul arbitrilor şi celor două echipe pe suprafaţa de joc din Calea Lipovei. Schimbarea a survenit în ceasul al XII-lea, întrucât oaspeţii au vrut să dispute această partidă, care s-a încheiat cu victoria celor de la Agronomia, cu 2-1 , iar la final – conform tiparelor – a ieşit cu circ. Aşa se întâmplă când ajungi la compromisuri…

„Noi am fost de acord să disputăm acest meci, întrucât jucăm de plăcere iar terenul nostru este regulamentar. Ne recreem după serviciul pe care îl prestăm. Adversarii noştri au jucat pe fals şi au sărit la bătaie atât pe parcursul jocului cât şi la final. Arbitrii au contribuit şi ei la tensiunile create. Noi precis nu vom mai juca, ne retragem, că nu se poate aşa ceva. Să ştie AJF-ul: noi suntem cu toate cheltuielile la zi, baremurile achitate la arbitri, dar uitaţi ce ni se întâmplă. Este o ruşine!”, ne-a declarat antrenorul Ghiţă Muntean, preşedinte şi căpitan de echipă la Frontiera Timişoara.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 7 = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: