Campionatul Municipal Lugoj: Pădureni – Mănăștiur 0-3 și rocadă la șefia Seriei a II-a. Și liderul Seriei I pierde cu locul 2

Runda din acest weekend a Campionatului Municipal Lugoj a adus eșecuri formațiilor lider, într-unul din cazuri cu pierderea șefiei…

Seria I, cu multe goluri…

Timișul Hitiaş, lider cu un avans confortabil, a fost întrecut în deplasare la Vucova cu 5-4, de către ocupanta locului secund, cu doar 23 de puncte la activ. Timişul Uliuc a semnat o victorie pe teren propriu, 4-2 cu cei din Racoviţa, iar Darova, care este la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, despărţite fiind de diferența de golaveraj, a învins în deplasarea efectuată la Lucareţ, scor 4-5.

Seria a II-a, cu o schimbare de lider…

Foresta Mănăștiur

În frunte a trecut așadar Foresta Mănăştiur, care a învins în deplasare la fostul lider, din Pădureni, nu altfel decât cu un scor de neprezentare, fruntașele fiind despărţite la golaveraj.

VHP Pădureni – Foresta Mănăştiur 0-3 (0-1), cele trei goluri pentru noul lider fiind marcate de Ovidiu Corfu, Adrian Otescu şi Adrian Radu, din lovitură de la 11 metri, în ultimul minut de joc, când portarul gazdelor a fost eliminat pentru lovirea unui adversar.

Pădureni: Pascotescu – Şonda, Ştefănescu, Loch, Miclăuş, Foale, Barna, Sebastian Vîrlan, Lazăr, Făgeţan, Pojoga.

Antrenor: Mihai Barna.

Au mai jucat: Gabriel Vîrlan şi Botezan.

Mănăştiur: Nicolici – Ilie, Roş, Alin Dejica, Hîrjoiu, Rajnicz, Mărginean, Gasincu, Radu, Corfu şi Răzvan Dejica.

Antrenor: Nicolae Cimponeriu.

Au mai jucat: Gruiescu, Gabor, Botean şi Otescu.

Rezultatele, clasamentele la zi și programul, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: