Campionatul Municipal Lugoj: rundă fără remize dar cu 45 de goluri

Victorii de la cel puțin două goluri diferență în cele 7 partide disputate în etapa a X-a din Campionatul Municipal Lugoj, cu un maxim de 8-1 semnat de Viitorul Sinersig, unul dintre cele 4 succese ale formațiilor gazdă la finalul acestei săptămâni.

O rundă așadar fără rezultate de egalitate dar cu o ploaie de goluri, nu mai puțin de 45, în medie aproape 7 pe partidă, dintre care 27 marcate de gazde și 18 de oaspeți. De fapt, și cele mai strânse scoruri s-au consemnat în întâlniri cu multe goluri marcate, tranșate de vizitatori cu 2-4 și 3-5, în contul celor din Pădureni respectiv Stanciova.

Dar cel mai categoric succes în deplasare în runda seriei unice a ”Municipalului” lugojean a fost conturat de liderul cu un avans de trei puncte CS Phoenix II Buziaș, 1-6 la AS Margina. 

La trei puncte în urma fruntașei, nu mai puțin de trei echipe cu acelaşi punctaj, despărţite la golaveraj, și anume AS Tomeşti, AS Avântul II Topolovăţu Mare şi Autoliv Lugoj, cei din Tomești egalându-i la puncte pe lugojeni printr-un 3-0 în întâlnirea directă.

Rezultatele etapei a X-a, programul celei de-a XI-a și clasamentul, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: