Campionatul Municipal Timișoara: la zi

După ieșirea din cursă a echipei a doua a celor de la Tricoul 1 Iunie Timișoara s-a consemnat într-adevăr și retragerea Frontierei Timișoara, din Seria a II-a în Campionatul Municipal. Altfel, o schimbare de lider, Chişoda trecând în frunte, la egalitate de puncte cu Srbianca, învinsă la scor…

Seria I

Lider al acestei întreceri este în continuare CS Timişul II Şag, în urma victoriei la limită obţinută pe teren propriu cu 2-1 în dauna celor de la CSŞ Bega.

Electrica - ASU Poli II 2-5 (0-3)

Electrica – ASU Politehnica II 2-5 (0-3)

Ocupanta locului secund, ASU Politehnica II, a reușit un succes mult mai clar în deplasare, la Electrica, scor 2-5, prin golurile marcate de Darius Neamţu de două ori, Denis Ţurcaş, Adrian Titu şi Ondrei Iakab, respectiv Paul Nicoliţă şi Gabriel Beldie.

În disputa FC Auto – CFR, scor 3-2, golurile au fost marcate de Petru Gogeanu, Ilie Triţoiu şi Andrei Pescar respectiv Alin Dîmban şi Rareş Nica. Juniorul Andrei Pescar a marcat în ultimul minut de joc golul victoriei pentru trupa lui Lucian Ignea. Luceafărul – Raris s-a încheiat 0-1 iar unicul gol pentru formația pregătită de Alin Molcuţ a fost înscris de Fabian Iovănuţ încă din minutul 11.

Seria a II-a

Încă un club a abandonat din păcate întrecerea acestui al șaselea eşalon local, după cei de la Tricoul 1 Iunie II venind rândul grupării Frontiera Timişoara să arunce prosopul, demers în vederea căruia a depus o cerere către AJF Timiș, explicând că nu mai poate continua competiția din motive legate de activitatea la locul de muncă. În consecință, rezultatele cu această formație se vor omologa cu 3-0 pentru adversari.

Și o schimbare de lider, Chişoda preluând primul loc, la egalitate de puncte cu Srbianca dar despărţite de golaveraj. Fostul lider a fost învins la un scor care ne scuteşte de orice comentarii, 10-2 în deplasare la Electrometal, pe când cei din Chişoda au învins acasă în fața celor de la AS Carani II cu 4-2 prin golurile marcate de Daniel Sas de două ori, Ruben Cifor şi Alin Grigoraş, respectiv Flavius Motocea şi Alexandru Rus, juniori născuţi în anul 2000.

ACS Ghiroda II i-a învins la scor pe cei de la Becicherecu Mic, cu 5-1, şi este pe locul trei, cu 24 puncte, iar Timișul Albina şi Unirea II Cerneteaz au câştigat la ”masa verde” prin retragerea echipelor mai sus amintite.

Rezultatele, clasamentele la zi și programul viitor, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: