Campionatul Municipal Timișoara: ACS Atletico – ACS FC Chişoda 3-3 (1-0). FOTO

O altă săptămână, însă o rundă în Campionatul Municipal Timișoara, sau cel puțin în Seria a II-a, încă în desfășurare spre finele turului. Iar pe terenul Voinţa s-a disputat meciul din cadrul etapei a VIII-a în Seria a II-a din liga a VI-a locală, o remiză cu goluri: ACS Atletico Timişoara – ACS FC Chişoda 3-3 (1-0).

În minutul 20, Eduard Poescu a deschis scorul cu un şut de la 22 de metri la colţul lung, 1-0 cu care s-a încheiat prima repriză în favoarea timișorenilor astăzi fără ex-internaționali ai României. Căci de această dată a lipsit noua achiziţie Paul Codrea, plecat fiind din localitate, dar și Cristian Dancia, incert în urma unei accidentări mai vechi, pe bancă și chiar dirijând echipa de pe margine.

După pauză, la 10 minute de la reluare, oaspeţii au egalat din lovitură de la 11 metri, transformată de Abu Lebda Sadi.

Gazdele au preluat din nou conducerea marcând tot din 11 metri, prin Răzvan Olari, în minutul 60, ca apoi să-şi mărească avantajul în minutul 70, în urma unui corner executat de Flavius Buţă şi fructificat de Daniel Brândaş cu capul din 8 metri în stânga portarului: 3-1.

Însă vizitatorii au redus din diferenţă zece minute mai târziu prin reuşita lui Bogdan Dumitru, în urma unui contraatac, iar cu un minut înainte de final au reuşit egalarea, în urma unei centrări din corner, Alin Grigoraş aducând un punct nesperat echipei sale.

La fluierul arbitrului Denis Mihăescu au jucat următoarele formaţii:

Atletico: Alin Dabâcă – Zoltan Rada, Gheorghe Stănescu (min. 52, Flavius Buţă), Ciprian Chiriac, Daniel Brândaş, Claudiu Gazibara, Răzvan Olari, Caius Girbea, Alin Buzatu, Claudiu Cercel, Eduard Popescu.

Antrenor Constantin Luţă.

Rezerve: Sorin Tărăbaş, Cristian Dancia, Darius Mihalka.

Chişoda: Ruben Cifor – Florin Stan, Alin Grigoraş, Marian Cîmpan, Eduard Belinski, Daniel Zugravu, Taner Saleem Abu, Bogdan Dumitru, Horaţiu Mitre, David Cifor, Sadi Lebda Abu.

Antrenor Adrian Rus.

Rezerve: Marian Bulaichi, Marian Dumitru, Alexandru Vasîncă, Daniel Sas.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = patruzeci noua

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: