Campionatul Municipal Timişoara: ASU Politehnica II, scorul sezonului. 17-1 cu CFR, Neamțu 9. Cu Paul Codrea în teren, ACS Ghiroda II 6-10 afară

Campionatul Municipal Timişoara a continuat în această săptămână cu un potop de goluri, mai ales în meciul jucat de ASU Politehnica II, care a semnat scorul sezonului, 17-1 cu CFR, pe când liderul Seriei a II-a, din Chişoda, a suferit o înfrângere la Cerneteaz.

Etapa a început de luni şi s-a încheiat astăzi, cu ultimele două jocuri din Seria I…

Liderul Seriei I, ASU Politehnica II, a reuşit așadar scorul record al campionatului ligii a șasea locale, iar Timişul Şag II a izbutit o victorie în deplasarea efectuată la Electrica, triumf ce menţine ”satelitul” divizionarei D la egalitate de puncte cu prima clasată dar cu şanse mari de a încheia pe primul loc dat fiind rezultatele directe cu cei de la ASU Politehnica II, 2-0 pentru cei din Șag în turul acasă și 2-1 pentru ”violeți” în revanșa de săptămâna trecută. CS Timișul are într-adevăr ocazia să încheie prima, dar cu condiţia să câştige în ultima etapă, când va juca pe teren propriu cu Luceafărul.

ASU Politehnica II – CFR Timişoara 17-1 (9-0). Au marcat: Darius Neamţu – 9, Denis Ţurcaş – 3, Ionuţ Muj – 2, Laurenţiu Copoeru, Ondrei Iakab şi Adrian Titu – câte un gol, respectiv Cristian Bălan. Antrenorul Andrei Pobega a trimis în teren pentru alb-vișiniii de la CFR juniori C născuţi în 2003, întrucât majoritatea jucătorilor de la prima echipă au susţinut un examen.

Electrica 1929 Timişoara – Timişul II Şag 1-3 (0-1). Au marcat: Răzvan Murariu (min. 65) respectiv, pentru învingători, Ciprian Palade (min. 44), Ionel Ropotă (min. 67) şi Iulian Muntean (min. 78)

Ultimele două jocuri ale rundei, disputate astăzi de la ora 18, s-au încheiat cu victoria oaspeţilor, rezultatele și ierarhia la zi fiind enumerate pe coloana dreaptă.

Seria a II-a

Cu trei etape înainte de finish, nu mai puţin de cinci echipe au şanse la ocuparea primului loc, mai ales după înfrângerea liderului din Chişoda la Unirea II Cerneteaz, care a intrat implicit şi aceasta în hora la șefie.

În plus, înfrângerea suferită acasă de Srbianca în faţa celor de la Albina a învolburat apele în frunte, ţinând cont că şi ACS Ghiroda II a învins la Electrometal.

Srbianca Timişoara – Timişul Albina 2-3 (1-2). Au marcat: Dan Mita (min. 30) și Dan Noje (min. 75) respectiv, pentru învingători: Gabriel Marcu (min. 10), Daniel Alexin (min. 40) şi Emil Dolomeţ (min. 90+3). Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 90, prin Vasile Rupa, care a nimerit stâlpul porţii.

Unirea Cerneteaz II – FC Chişoda 3-2 (1-1). Au marcat: Ştefan Toc (min. 30 şi 55) și Adrian Jivan (min. 66 – din lovitură de la 11 metri) respectiv Alin Grigore (min. 10) şi Daniel Sas (min. 85). Cu această victorie, trupa lui Adrian Gabor a aprins lupta pentru primul loc, la care au şanse de-acum nu mai puţin de cinci echipe.

Electrometal – Ghiroda II 6-10 (1-6)! Au marcat: Sorin Gheju – 2, Alin Crişanov – 2, Robert Cîrmaci şi Răzvan Ionilă respectiv, pentru învingători: Cristian Hodoşan – 3, Brian Filimon – 2, Vlad Bura – 2, Armando Nicoară – 2. Gazdele au ratat două lovituri de la 11 metri, prin Alin Crişanov (min. 81) şi Robert Cîrmaci (min. 89). De menţionat că la ACS Ghiroda II au evoluat Paul Codrea, Vlad Bura, Brian Filimon sau Alin Miloş.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ unu = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: