Campionatul Municipal Timișoara: etapa a VII-a. FOTO: Electrometal – Atletico 3-3

De astă dată, în această săptămână, în Seria I a Campionatului Municipal Timișoara grosul etapei s-a disputat deja ieri de la ora 16, însă în cazul unui meci din această întrecere, și anume cel dintre AS Seceani II și Flacăra Parţa II, arbitrul Alexandru Manea nu i-a dat startul, întrucât, chiar dacă medicul grupării organizatoare a fost prezent la teren, acesta nu a avut și documentația necesară la posesor, neputând așadar dovedi că ar asigura asistenţa medicală. În asemenea cazuri, rezultatul este omologat la ”masa verde” cu trei la zero pentru adversari. Și totuşi, s-a jucat un meci amical între cele două formaţii, câştigat de cei din Parţa cu 4-3, trei dintre cele patru goluri fiind marcate de antrenorul Ciprian Ştreangă.

Un alt meci câştigat de oaspeţi dar cu caracter oficial a fost CS Timişul Şag II – Auto Timişoara, rezultat 2-5, fiind a doua victorie consecutivă pentru trupa lui Laurenţiu Ignea, după seria neagră din primele cinci etape ale campionatului.

Campionatul Municipal Timișoara a mai consemnat în etapa a VII-a și rezultatul 1-3 în partida ASU Politehnica II – Electrica Timişoara, de la 1-0 la pauză pentru gazde. Au marcat Mihai Jorza în minutul 19 respectiv pentru învingători Ioan Murariu (min. 67) și Alexandru Dănilă (min. 77 şi 90+1). Vizitatorii au răsturnat scorul în a doua jumătate a reprizei secunde, spre final, la 1-2, în minutul 89, jucătorul Răzvan Schipor fiind eliminat din tabăra oaspeților pentru acumularea de cartonaşe galbene.

Universitatea de Vest din Timişoara – ACS Ghiroda II 4-1 s-a jucat numai 45 de minute întrucât oaspeţii au început meciul în numai 8 componenți şi nu au mai dorit să continue în repriza a doua. Au marcat Ionuţ Vucea în minutul 5, Ioan Boldea (min. 13), Ionuţ Humiţa (min. 23) şi Marius Stănilă (min. 33) respectiv Cosmin Saizu.

Seria a II-a

În această întrecere a ligii a șasea locale echipa din Dragşina încă mai este așteptată pentru a achita baremul de arbitraj, însă doar până săptămâna viitoare, marţi 21 octombrie, când se va reuni din nou Comisia de Disciplină. Deocamdată, cele două meciuri nedisputate, Dragşina – Electrometal şi Srbianca – Dragşina au fost amânate.

ACS FC Chişoda – CS Ghiroda-Giarmata Vii 2-0 (1-0). Cele două goluri pentru trupa lui Alexandru Rus au fost reuşite de David Schipor (min. 27) şi Alin Grigoraş (min. 72).

Iar miercuri 18 octombrie, de la ora 16, se mai joacă un meci, Timişul Albina – CS Dedy Sânmihaiu Român, după care joi 19 octombrie de la ora 16, pe terenul din cartierul Circumvalaţiunii, Luceafărul Timişoara – CSŞ Bega Timişoara.

Iată și o galerie foto de la întâlnirea Electrometal – Atletico Timişoara, remizată 3-3 (1-2), în care au marcat Vali Cruceru (min. 41), Peter Csaba (min. 71) şi Goran Corojar (min. 86), respectiv Liviu Ardel (min. 15), Radu Iovanovici (min. 26) şi Edi Popescu (min. 90+1).

Jocul a început cu o întârziere de 15 minute întrucât ambele echipe au completat anevoie raportul de arbitraj. În meci, rar mi-a fost dat să văd cum un același jucător, fundaşul central cu numărul 13 Ciprian Chiriac, de la Atletico, a respins de patru ori mingea de pe linia porţii, de trei ori în prima repriză iar o dată în partea secundă.

Gazdele au reuşit să întoarcă rezultatul după ce au fost conduse cu 0-2 iar în minutul 86 a fost 3-2, golul egalizator fiind marcat de Popescu, după ce a driblat şi portarul şi a înscris de la colţul careului de 16 metri, din lateral stânga, în poarta goală, cu un şut la colţul lung, în primul minut de prelungire. Tot el putea și aduce toate cele trei puncte pentru echipa sa, dar mingea şutată de la 13 metri a ocolit vinclul porţii, singur fiind cu goalkeeper-ul. Au arbitrat: Graţian  Todorescu – Robert Radu şi Gabriel Olăreanu.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 7 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: