Campionatul Municipal Timişoara, etapa a XI-a. GALERIE FOTO: AS Frontiera Timişoara – Real Dragşina II 3-1 (0-0)

În perioada 1-4 aprilie s-a desfăşurat o nouă etapă a returului din liga a VI-a.

În Seria I, cele două echipe aflate la egalitate de puncte, ASU Politehnica şi Giarmata II, cum era de aşteptat, au obţinut victorii. ASU Poli a învins pe Auto cu 3-1, prin golurile marcate de Victor Opriş, Sergiu Basarab şi Florin Luchin, respectiv Ovidiu Ignea.

Iar Giarmata II a întrecut pe propriul teren pe Electrica, scor 5-1.

În Seria a II-a, liderul a câştigat la masa verde, împotriva celor de la Sânmihaiu Român, echipă ce s-a retras din campionat. Ripensia II a învins cu 6-0 pe CSS Bega, prin golurile marcate de Mihai Ozan, o triplă, Işvan Ordog – 2, Nicolae Radu.

Jocul Rapid Săcălaz – Timişul Şag II nu s-a disputat întrucât oaspeţii nu s-au prezentat.

Pe coloana din dreapta, rezultatele şi clasamentele…

*

GALERIE FOTO. AS Frontiera Timişoara – Real Dragşina II 3-1 (0-0)

Unul dintre jocurile etapei a XI-a din Campionatul Municipal Timişoara s-a disputat pe terenul din Calea Lipovei, între AS Frontiera şi Real. După o primă repriză albă, în care ambele echipe au trimis mingea în transversală, în minutul 2 prin Lobonea, care a scăpat singur spre poartă şi de la 10 metri a ochit bara, iar cu cinci minute înainte de pauză Cîrstian, de la gazde, în minutul 51 oaspeţii au deschis scorul prin Lobonea, bine servit în adâncime de veteranul Jurcă.

Bucuria oaspeţilor a fost de scurtă durată, la un schimb de pase între Muntean şi Cîrstian ultimul înscriind cu un şut din colţul careului de 16 metri.

În continuare vizitatorii se joacă cu ocaziile iar cei care înscriu sunt gazdele, în minutul 90, Partely profitând de un luft al lui Gaje, după care a intrat în careu şi a înscris. Rezultatul final a fost stabilit în minutele de prelungiri de Murariu, 3-1.

„Pentru noi, aceste jocuri din Campionatul Municipal Timişoara sunt o relaxare. La ieşirea din tură ne întâlnim cu colegii pe dreptunghiul verde. Nu ne putem lăsa de acest hoby, indiferent de vârsta pe care o avem. Un exemplu, colegul nostru Balica are 52 de ani”, ne-a declarat Ghiţă Muntean (antrenor-jucător-preşedinte Frontiera).

*

Frontiera: Răzvan Bujdei – Gheorghe Balica, Ghiţă Muntean, Miodrag Partely, Elvis Vlăduţ, Marius Murariu, Sebastian Mircea, Florin Pârvu, Marian Dumitru, Marian Cîrstian, Bogdan Goagă.

Au mai jucat: Miroslav Balint, Cosmin Câldare, Ciprian Bojin.

Antrenor: Ghiţă Muntean.

Real: Marin Bălan – Valentin Vucovan, Daniel Gaje, Marco Pantea, Cristian Todea, Csabo Polhe, Florin Marc, Aurel Vilcinschi, Ioan Amorăriţei, Doru Jurcă, S. Lobonea.

Au mai jucat: Alin Jurcă, Crişan Căldăraş.

Antrenor: Alexandru Kurunczi.

Arbitri: Paşca Cosmin – Mihai Cornel, Alimpe Velcotă. Observator: Ovidiu Gligorovici.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Campionatul Municipal Timişoara, etapa a XI-a. GALERIE FOTO: AS Frontiera Timişoara – Real Dragşina II 3-1 (0-0)

  1. Popescu Andrei spune:

    Cel care a dat o tripla la Ripensia II -CSS,il cheama Hozan Vlad,nu Mihai Ozan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: