GALERIE FOTO, LPS Banatul – Millenium II Giarmata 0-3 (0-3), în Campionatul Municipal Timişoara, etapa a XIV-a: liderul Seriei I, ASU Politehnica II, detronat la „masa verde”, iar în Seria a II-a, CSŞ Bega, prim succes în campionat

În această săptamână, pe parcursul a patru zile, s-a disputat etapa a XIV-a Campionatului Municipal Timişoara, în care liderul Seriei I, ASU Politehnica II Timişoara, a fost detronat la „masa verde” iar în Seria a II-a cei din Diniaş au câştigat acasă iar CSS Bega a obţinut prima victorie în campionat.

Primul joc ne-a oferit surpriza: liderul ASU Politehnica II o întâlnea pe Ripensia II (Primavera), însă spre surprinderea asistenţei jocul nu a primit „undă verde” din partea arbitrului Alexandru Manea, întrucât medicul asistent nu a prezentat actul doveditor calităţii sale.

Jocul va fi omologat cu 0-3, pentru oaspeţi, iar „satelitul” violet-alb va ceda astfel prima poziţie din clasament.

În rest, Electrica – Avicola 3-0, marcând Bogdan Sârbu, de două ori, şi Florin Moldovan. Tot în această serie, CSŞ Bega, pregătită de Nicu Bujor, a obţinut prima victorie în acest campionat, 3-1 cu Luceafărul, prin golurile marcate de Mihai, Pele şi Clabacs. Auto II a reuşit scorul etapei, 6-0 cu CFR II, marcînd Petru Gongeanu, de două ori, Denis Tudorache, Ioan Bala, Ovidiu Ignea şi Marian Câmpan.

În Seria a II-a, liderul Diniaş a întrecut pe Srbianca cu 5-4. 

Nu surprinde pe nimeni victoria în deplasare, cu 5-2, a celor de la Frontiera împotriva oponenţilor de la Tricoul 1 Iunie II. Pentru trupa lui Ghiţă Muntean au marcat Răzvan Bujdei, de două ori, Marius Morariu, Nicu Muntean şi Marian Cârstian respectiv Cosmin Romanciuc, de două ori.

Real Dragşina II – Timişul Şag II 1-0, unicul gol fiind înscris de Valentin Vucovan în minutul 87, cu o torpilă de la 25 metri. Iar meciul dintre Agronomia şi Săcălaz a fost amânat întrucât studenţii au avut un turneu în ţară.

În urma incidentelor din etapa trecută de la jocul Frontiera – Diniaş, întrerupt la scorul de 3-0 în minutul 60, Comisia de Disciplină l-a suspendat pe jucătorul Mile Jivanov pe o perioadă de un an din activitatea sportivă, arzându-l şi cu o amendă de 300 de lei.

GALERIE FOTO de la un joc de joi după-amiază: LPS Banatul – Millenium Giarmata II 0-3 (0-3)

Cu această victorie obţinută în deplasare, trupa lui Răzvan Leucă a urcat pe prima poziţie, profitând şi de ghiduşia celor de la ASU Politehnica II.

Toate cele trei goluri au fost înscrise în prima repriză, prin Moroşanu, cu capul, din 8 metri, în urma unei centrări de la 16 metri lateral a lui D. Moldovan, în minutul 7, zece minute mai târziu prin acelaşi Moldovan, care a trecut ca printre jaloane de apărarea adversă şi l-a executat pe portarul Luca, şi din nou prin sus-amintitul Moldovan, cu o lovitură de cap, în minutul 41, în urma unui corner, executat de Dobra.

LPS Banatul: Luca – Tifu, Vasiliu, Copoeru, Gădean, Cuibari, Buda, Bice, Filip, Cupşa, Neamţu.

Antrenor: Tiberiu Brindescu.

Au mai jucat: Stîngă, Saizu, Grigoraş, Ţurcaş.

Pe bancă: Stan, Simion, Toader.

Millenium II: Mihai – Munteanu, Sihauski, Vida, Moroşanu, Bogdan, Cr. Mihăilă, Rosfas, Dobra, Stoica, D. Moldovan.

Antrenor: Leucă Răzvan.

Au mai intrat: I. Kalanyos, A. Kalanyos, Cr. Moldovan, Curelaru.

Pe bancă: Iancău, V. Mihăilă, Paşca.

Arbitri: Daniel Balaciu – Alexandru Dance, Cosmin Filimon.

Observator: Valer Filipeac.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: