Campionatul Municipal Timișoara, etapa a XVI-a: Gheorghe Stănescu, o repriză și două contribuții la gol pentru Atletico

Un lider a învins acasă însă nu tocmai floare la ureche iar un altul a pierdut fotoliul fruntaș printr-un eșec în deplasare în runda din săptămâna în curs în Campionatul Municipal Timișoara. Iată spicuiri din etapa a XVI-a în eșalonul șase local…

Seria 1

Liderul acestei serii a obținut din nou o victorie, pe teren propriu, dar mai greu decât se aştepta. Electrica – Flacăra Parţa II 4-2 (3-1). Au marcat: Florin Ilea (min. 1, 16) şi Nicolae Şofran (min. 32, 63), respectiv Marius Mladenov în minutele 28 şi 79.

ASU Politehnica II – Auto Timişoara 7-0 (3-0). Cele şapte goluri pentru trupa lui Iulian Prodana au fost marcate de: Mădălin Ursu – două goluri, Alexandru Prodana, Demitres Cristodulo, Ralf Kuhn, Alex Gaşpar şi Mihai Jorza.

AS Seceani II – CFR 1933 Timişoara 3-6 (2-2). Au marcat: David Irimeş, Andrei Antal, Constantin Siliman, respectiv pentru învingători Laurenţiu Sein și Claudiu Neaţu câte două goluri, Adrian Ciobanu şi Denis Sîrbu câte unul.

Este prima victorie obținută în actualul campionat de echipa feroviară, care din retur a fost preluată de Tibi Butura, năzuind la redresarea fotbalului de la Gara Mare.

Universitatea de Vest din Timişoara – CSŞ Bega 8-1 (5-0). Au marcat: Ionuţ Vucea – 4 goluri, Cristian Lazăr – 2, Mihai Olariu şi Andrei Brănişteanu – câte un gol, respectiv Fabio De Lazzari. Vom reveni cu cronica şi fotografii de la acest meci.

Seria a II-a

Liderul Timişul Albina a fost învins la Chişoda la un scor de forfait şi părăseşte primul loc, având un meci mai puţin jucat față de noul lider. Partida restanţă Timişul Albina – Kids Sînmihaiu Român se va juca luni 14 mai de la ora 18 pe terenul din localitatea Albina.

FC Chişoda – Timişul Albina 3-0 (1-0). Cele trei goluri pentru noul lider pregătit de Alex Rus au fost marcate de David Cifor, Tudor Chiricescu şi Ruben Cifor.

Atletico Timişoara – CS Giroc-Chişoda 9-2 (3-0). Cele 9 goluri pentru învingători le-au marcat: Daniel Brândaş – 4 goluri, Eduard Popescu – 3, Flavius Buţă – două goluri. De menţionat că Gheorghe Stănescu a jucat în prima repriză, fiind co-autor la două dintre golurile reuşite de gazde în primele 45 de minute.

Rezultatele și ierarhiile la zi, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: