Campionatul Municipal Timişoara: rezultate și marcatori din etapele 9 și 12 + FOTO: Atletico – Unirea II 0-4

În această săptămână s-a derulat cea de-a doua etapă din retur în eșalonul șase local, Campionatul Municipal Timișoara.

Seria I

Lider a devenit CSŞ Bega, cu 21 puncte, urmat pe locul secund de ASU Politehnica II, cu 19 puncte. Așadar o schimbare în fruntea ierarhiei din această serie, pe prima poziție trecând CSŞ Bega, antrenată de Călin Dumitru.

CSȘ Bega ACS FC Juventus Timişoara 4-2 (3-0)

Pentru noul lider au marcat: Sebastian Buciuta, Vlad Scarlat, Aurelian Irimia şi Alexandru Ioana. De cealaltă parte, o ”dublă” reuşită de George Roundo pentru junii lui Octavian Roşca. Managerul Antonio Bădescu, de la Juventus, a fost foarte nemulţumit întrucât gazdele au folosit un jucător de la o altă echipă, din liga a treia, înlocuit la pauză, după ieșirea la iveală a acestui aspect.

ASU Politehnica Timişoara II – FC Auto 1-3 (0-2)

Pentru fostul lider a marcat Iulian Căleanu, în minutul 61, din lovitură de la 11 metri. Pentru învingători: Sorin Butaru (min. 20), Sergiu Buda (min. 32) şi Daniel Triţoiu (min. 73, din lovitură de la 11 metri). De menţionat că din acest retur ASU Politehnica foloseşte jucători studenţi la meciurile din campionat, întrucât echipa lui Iulian Prodana are calendarul competițional prea aglomerat.

Meciul CS Timişul Şag II – ACS Kids Sânmihaiu Român a fost omologat cu 3-0, deoarece clubul din Sânmihaiu Român s-a retras din campionat. Iar echipa CFR Timişoara a stat în această etapă.

*

Seria a II-a

Lider, Electrometal, cu 30 de puncte, urmat de ACS Dedy Mid Sânmihaiu Român, cu 26 de puncte. Surpriza etapei a fost furnizată de formația veteranului Ghiţă Muntean, care a învins la scor acasă ocupanta locului secund.

Meciul ACS FC Srbianca – Timişul Urseni a fost amânat. Iar un joc din etapa trecută, Unirea Cerneteaz II – ACS Giarmata Vii, care nu s-a disputat întrucât oaspeţii nu au înfățișat dovada vizei medicale actualizate pe legitimaţiile de joc, s-a omologat cu 3-0 pentru gazde. 

Electrometal Timișoara – ACSFC Chişoda 2-1 (1-0)

Liderul s-a chinuit cu echipa din Chişoda, reuşind să câştige la limită, iar mult nu a fost ca jocul să se încheie la egalitate. Gazdele au deschis scorul în minutul 23, prin Ionuţ Dincă, mai apoi, după 15 minute de la reluarea reprizei secunde, Florin Ilie reușind să dubleze avantajul pentru echipa sa, aducând toate cele trei puncte pentru lider. Golul oaspeţilor a fost marcat de David Cifor (min. 73), pentru ca tot el să rateze egalarea în ultimul minut, când scăpa singur spre poartă, şutând de la 13 metri peste transversală.

Meciul Srbianca – Urseni a fost amânat.

Alte două rezultate ale acestei etape s-au disputat astăzi de la ora 17 şi s-au încheiat cu următoarele rezultate: CS Giroc – AS Albina 3-2 (1-1) și CSC Ghiroda & Giarmata Vii II – CS Dedy Mid Sânmihaiu Român 7-1 (3-1). Cele șapte goluri ale gazdelor au fost marcate de trei jucători: Florin Marta – 3 goluri, Adrian Dobra – 3 şi Liviu Uţă.

ACS Atletico Timişoara – Unirea Cerneteaz II 0-4 (0-0)

Meciul s-a jucat joi de la ora 16, pe terenul ”Voinţa”. Înfrângere acasă pentru băieţii lui  Constantin Luţă în faţa celor de la Unirea II, pregătiţi de veteranul Adrian Gabor, pentru care au înscris Alexandru Lupan (în minutele 47, 56, 67), la primul său hattrick din carieră, respectiv Adrian Jivan (min. 72). De menţionat că în minutul 79 Ionescu a nimerit transversala cu un lob de la 16 metri, peste portarul ieşit la 12 metri dintre buturi. A arbitrat Denis Mihăescu.

Rezultatele și clasamentele, pe coloana dreaptă.

Fotografii realizate de Iosif Canea

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: