Campionatul Municipal Timişoara, Seria a II-a: Electrometal, campioană de toamnă

Runda finală a turului în liga a șasea locală, Campionatul Municipal Timișoara, a tras astăzi cortina peste etapele sezonului de toamnă, din care a mai rămas de disputat un singur meci, reprogramat din cadrul etapei întâi şi care se va juca miercuri de la ora 15, pe terenul din Chişoda, între Srbianca Giuchici și ACS FC Chişoda.

Astăzi, vineri tot de la ora 15, s-a disputat ultimul meci al etapei în Seria a II-a, dintre Timișul Urseni și CSC Ghiroda și Giarmata Vii, încheiat cu un scor de neprezentare pentru oaspeţi, 0-3, după ce la pauză a fost 0-0.

S-a mai jucat și partida Srbianca – Atletico Timişoara 7-2 (1-1), însă meciul Unirea Cerneteaz II – CS Giroc nu s-a disputat deoarece oaspeţii nu s-au prezentat la joc.

ACS Dedy Mid Sânmihaiu Român – Electrometal Timişoara 3-2 (2-1). Iar cu această victorie gazdele s-au apropiat la un punct de liderul Electrometal, care a suferit prima înfrângere.

Electrometal: campioană de toamnă

Au marcat: Adrian Ungur (min. 20) și Robert Szabo (min. 40, 74), respectiv Cornel Cunete (min. 29) şi Goran Colojor (min 67).

Arbitru Claudiu Gaitin a acordat trei lovituri de la 11 metri, dintre care două pentru gazde, însă toate trei au fost ratate, gazdele prin Adrian Ungur (min. 14) şi Mario Grigoraş (min. 70), respectiv de la vizitatori Claudiu Sima (min. 80).

De menţionat și că antrenorul-jucător Iulius Molnar şi jucătorul Adrian Cuzic au privit meciul din tribună întrucât au fost în stare de suspendare.

ACS FC Chişoda – AS Albina 3-5 (3-3). Au marcat:  Alin Grigoraş, Abu Salem Tamer și Daniel Cifor, respectiv pentru învingători Andrei Salai – două goluri, Dudan Barb, Marius Fâșcu şi Petru Olaru. Cu această victorie, elevii lui Vasile Popaluca au încheiat turul pe locul trei.

Meciul restanţă dintre Unirea Cerneteaz II și AS Albina s-a încheiat 4-4 (1-2). Au marcat: Ovidiu Bontea – 3 goluri și Laviniu Stănescu, respectiv George Marcu, Emil Dolomeţ, Alin Ruxandei şi Dudan Barb.

Clasamentul, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: