Campionatul Municipal Timișoara: turul continuă în una dintre serii. Penultimă rundă

Liga a șasea locală a continuat săptămâna aceasta cu etapa a VIII-a, din Seria a II-a în Campionatul Municipal Timișoara, penultima din sezonul de toamnă. S-a stabilit deja o grupare care va hiberna în fotoliul liderului, și anume ASU Politehnica II, în Seria I.

În Seria a II-a încă se mai joacă așadar la finele turului. Iar dacă până acum în acest eşalon al Campionatului Municipal disciplina a fost pe locul întâi, iată însă că totuși nu există pădure fără uscături. S-a întâmplat la meciul din etapa trecută, disputat pe teren propriu de ACS Dedy Sânmihaiu Român, 1-1 cu Chişoda, antrenorul Iulius Molnar şi jucătorul Adrian Cuzic fiind sancţionaţi de arbitru pentru acte de indisciplină în timpul jocului şi după meci, iar apoi suspendaţi, primul pentru o lună şi amendat cu 200 de lei, iar jucătorul Cuzic pe 6 etape şi o amendă de 100 de lei.

AS Electrometal – Unirea Cerneteaz II 4-2 (1-2)

Liderul Electrometal a evoluat pe teren propriu astăzi de la ora 15, pe gazonul de lângă LPS Banatul, în faţa echipei a doua din Cerneteaz, iar după cum era de aşteptat, trupa lui Răzvan Ionilă a demonstrat că nu întâmplător ocupa primul loc după şapte etape, şi a reuşit să întoarcă rezultatul după pauză.

Formația lui Adrian Gabor i-a dat o lecţie bună, însă doar 45 de minute, cât i-a ţinut ”benzina”, ca apoi să încheie învinsă la două goluri diferenţă. Astfel, liderul Electrometal are şanse reale să încheie pe primul loc la sfârşitul turului.

Au marcat: Goran Corojor (min. 56, 79) și Peter Csaba (min. 67, 83), respectiv Cristian Ionescu (min. 15) şi Alexandru Lupan (min. 22).

Un alt meci s-a jucat pe terenul Voinţa între Atletico Timişoara și ACS FC Chişoda, încheiat la egalitate, 3-3 (1-0). Au marcat: Eduard Popescu, Răzvan Olari și Daniel Brândaş, respectiv Abu Lebda Sadi, Bogdan Dumitru şi Alin Grigoraş.

Tot astăzi s-a mai jucat CS Giarmata Vii – Srbianca 3-1 şi CS Giroc – Timişul Urseni 3-7.

.

 

,

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: