Când câștigă mai ”strâns”, CFR o face și la ”masa verde”

Rareori au învins alb-vișiniile virtual promovatei CFR Timișoara la doar unul, două sau 3 goluri diferență în cursa 100% victorioasă de revenire în Superliga de fotbal feminin, dar în penultima rundă a Ligii 1 în seria vestică au fost nevoite să se limiteze la un ”strâns” 3-0 dat fiind prezentarea cu întârziere la terenul ”de la Gara Mare” a vizitatoarelor de la CS Ineu.

Din păcate pentru fotbalistele din județul Arad, mijlocul de transport a suferit o defecțiune în zona localității Vinga pe parcursul spre Timișoara, pentru disputarea duminică de la ora 11 a jocului din etapa a XXI-a, și gruparea din Ineu a descins pe gazon abia la ora 11:29, ceea ce n-a fost pe placul împărțitorului dreptății, care a aplicat regulamentul, rezultatul partidei fiind omologat cu 3-0 în favoarea liderului CFR Timișoara.

Gazdele și arbitrii le-au așteptat gata de meci pe vizitatoare, care au venit echipate deja din mijlocul de transport, dar era prea târziu.

Într-un alt meci al etapei, Ladies Târgu Mureș – Mama Mia 1-0. Gruparea din Becicherecu Mic va pune punct săptămânii finale în Liga 1 – Seria II cu două jocuri acasă, restanța de vineri de la ora 18 cu Olimpia 2 Cluj și runda cădere de cortină de duminică 29 mai, de la ora 17, cu campioana nou-promovată CFR Timișoara.

”Vișiniile” au bilanțul în frunte 17 17 0 0 127-12 51 puncte iar CS Nuova Mama Mia 16 5 4 7 28-44 19 puncte.

Iar marți la ora 16,30, la Hunedoara, se joacă finala Cupei României la fotbal feminin, între multipla campioană și deținătoare a trofeului în întrecerea K.O., Olimpia Cluj, și multipla vicecampioană ASA 2013 Târgu Mureș.

Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Feminin: