Cap Teletin şi Bega curge mai repede pe lîngă… Bazoş

Emanuel Teletin a decis cu un cap vremelnic soarta derby-ului fruntaşelor despărţite de doar un punct, liderul Bega fructificîndu-şi la Belinţ avantajul terenului propriu şi distanţîndu-se de „violeţi”. Aşadar Campionatul Judeţean, liga a V-a, a programat în week-end etapa a XXIV-a, duelul la vîrf al Seriei a III-a disputîndu-se la Belinţ, unde Bega, având un punct în faţă şi un golaveraj net superior, 123-17, a luat o serioasă opţiune pentru accederea în D Timiş. Rezultatele şi ierarhiile ligii a V-a, în josul coloanei din dreapta a secţiunii Fotbal.

Ca o concluzie de ansamblu după Bega Belinţ – Bazoşu Vechi 1-0 (1-0), doar arbitrajul s-a ridicat la un nivel superior, în vreme ce jocul nu a avut caracteristicile unui derby decît prin încrîncenarea dată de miză. În schimb arbitrajul brigăzii Cătălin Botaş, Bogdan Gheorghioiu, Călin Radosav a fost cu mult superior acestui nivel al competiţiei.

Prima ocazie au avut-o oaspeţii, chiar în debutul partidei, prin Ovidiu Bontea, care a încercat să-l surprindă pe portarul Nicolae Popa cu un şut de la 35 de metri, prins în doi timpi de la rădăcina barei. În schimb gazdele, la prima ocazie avută, au reuşit deschiderea scorului, în urma unui contraatac purtat pe partea stângă de Ciprian Mihăescu, care a centrat perfect în faţa porţii şi, venit ca un bolid din spate, cu capul, Emanuel Teletin a trimis balonul în plasă.

Cei din Bazoş puteau egala în minutul 22, dar bomba de la 40 de metri expediată de Paulevici Dragan a întâlnit stâlpul din dreapta al porţii localnicilor. Până la finalul primei reprize şi chiar şi a jocului, ambele echipe s-au contrat reciproc, alegîndu-se cu cartonaşe galbene şi un „roşu”, pentru Laurenţiu Bârzan, de la FC Bazoş, în minutul 78.

Gazdele au reuşit pînă la urmă să conserve avantajul minim, care le-a adus 3 puncte de aur şi totodată o marjă de 4 puncte avans faţă de adversarul lor, Bazoş, care însă mai speră încă la primul loc.

Bega Belinţ: Nicolae Popa – Cristian Terec, Florin Băran, Valentin Coţolan (minutul 87, Nicolae Mlădescu), Andrei Medelean, Marius Mlădescu, Emanuel Teletin, Ciprian Mihăescu, Florin Grozoni, Cosmin Ripan, Tudor Onae. Antrenor: Dafin Danciu.

FC Bazoş: Mihai Isar – Lucian Vana, Dragan Paulevici, Vlad Slabu, Ionuţ Anitaş, Sorin Traian, Cristian Toroni, Gabriel Trusescu, Ovidiu Bontea, Laurenţiu Brânzan, Radovan Burjei. Antrenor: Flavius Buţă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Cap Teletin şi Bega curge mai repede pe lîngă… Bazoş

  1. ionelule spune:

    si jocul s-a ridicat la nivelul unei derby,dar poate ca unii nu inteleg prea bine fotbalul si doar daca era un scor de genul 5-5,sau mai stiu eu ce,era un derby adevarat.a fost sigur un derby din toate punctele de vedere.Felicitari ambelor echipe!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 1 =

 


Alte articole legate de acest subiect: