Căpitanul Popa, 16-0 Ripensia: ”Prin deplasarea la Luceafărul Oradea vom simți cu adevărat că jucăm la nivelul Ligii 2”

Ripensia Timișoara a debutat în Liga 2 ca nou-promovată prin a egala scorul record al etapei inaugurale din sezonul trecut al diviziei secunde, 16-0 cu porții egale pe reprize în meciul pe caniculă de la ora 11 cu oaspeții juniori A și B ai Forestei Suceava, scor fluviu prin care roșu-galbenii s-au instalat în fotoliul de lider al anticamerei elitei. La final, căpitanul Adrian Popa a făcut câteva considerații…

Căpitanul Popa: două goluri

”În primul rând îi felicit pe copiii Sucevei, care au debutat la 14-15 ani, tot respectul pentru ei, au avut și o deplasare foarte lungă, și am înțeles că și cu probleme, așa încât în primul și în primul rând îi felicit pe ei!” a început Popa, marcator al golului de 3-0, în minutul 26.

”Mă bucur foarte mult pentru noi că am debutat în Liga 2 cu o victorie, după ce anul trecut am început în Liga 3 cu o înfrângere acasă cu 0-3, și aveam nevoie astăzi de o victorie în primul meci, astfel încât să ne intrăm în ritm…”

Popa a mai explicat: ”Cu acest meci ceva mai facil am avut și ocazia să ne reglăm în continuare relațiile de joc, căci, așa cum am spus și la mijlocul săptămânii, nu suntem încă 100% pregătiți. Este îmbucurător că am înscris foarte multe goluri, ceea ce este foarte bine, căci în pregătiri am ratat foarte mult, iar acum avem o săptămână pentru a pregăti deplasarea la Luceafărul Oradea”.

Despre acest prim pas în eșalonul secund, căpitanul nou-promovatei Ripensia a mai zis că ”au fost totuși probabil ceva emoții la momentul debutului în Liga 2, chiar dacă prin meciul de azi contra juniorilor nu am simțit că s-ar juca la acest nivel valoric, dar probabil de săptămâna viitoare vom simți cu adevărat că avem de jucat în eșalonul doi”.

Cât despre golgheterul care și-a confirmat statutul, senegalezul Ndiaye Mediop înscriind șase goluri dintre care 4 după pauză, Popa a confirmat: ”El este un marcator înnăscut iar dacă era 100% atunci ar fi înscris și mai multe, dar e foarte bine pentru el”.

Rezultatele complete ale jocurilor etapei 1 în Liga 2, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: