Căprărescu (Unirea): „Nu e posibil să judeci strîmb numai într-o direcţie”

Dacă antrenorul ceferist Alin Ionescu a admis că Unirea a fost prima echipă bună pe care a întîlnit-o gruparea sa în actuala stagiune, în schimb Nae Căprărescu, antrenor al ex-liderului detronat din Sânnicolau Mare, s-a arătat indispus de maniera de arbitraj a centralului timişorean Cătălin Botaş, opinând că respectivul a împărţit diferit o aceeaşi unitate de măsură dar recunoscînd totodată că şi Dragodan ar fi putut trimite jocul „la culcare”.

Nae Căprărescu, antrenor Unirea Sânnicolau Mare, pe CFR, într-un joc pierdut după ce echipa sa a condus şi a rămas în 10...

În 10 oameni vreme de cinci şesimi din meci, Unirea a cedat în cele din urmă, pierzînd primele puncte şi şefia…

Alin Ionescu (antrenor CFR): „Am început timid dar, după golul încasat, încet-încet ne-am redresat şi în final am reuşit să întoarcem rezultatul în favoarea noastră. Remarc dăruirea şi ambiţia jucătorilor mei, care cu adevărat au întâlnit cel mai puternic adversar. Cu greu şi-au vândut scump pielea. Nu am comentat arbitrajul şi nici nu îl voi comenta cât voi fi antrenor. Şi ei sunt oameni şi pot greşi. Este prima echipă bună pe care am întâlnit-o şi îmi doresc în continuare ca elevii mei să joace şi mai bine ca astăzi, numai aşa putem să ne îndeplinim obiectivul propus”.

Nae Căprărescu (antrenor Sânnicolau Mare): „Ce să vă mai spun!? Aţi văzut ce am păţit… Pe al nostru l-a dat afară repede, în minutul 17, e adevărat, fiind vinovat… În schimb pe numărul 14 de la CFR, Parfenie, în minutul 65, nu îl elimină, fază identică… Ca şi la mine… Trebuia să fac o înlocuire, jucătorul meu fiind grav accidentat. Şi alte faze la care nu mai am ce să comentez, aşa a fluierat Botaş. Sunt supărat că am pierdut, am venit cu speranţa că vom câştiga la Timişoara. Am avut 1-0 şi Dragodan putea să mai înscrie iar la 3-0 meciul era jucat. Am pierdut şi pe greşelile jucătorilor mei. Nu este posibil să judeci strâmb numai într-o direcție! Dumnezeu nu bate cu parul, se va întoarce roata şi împotriva lui”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: