Captain Adrian Popa, 2-0 spre 16-imi cu „Ripi”: „Nu consider că am avut de suferit în inferioritate numerică, ba tot noi am fost mai periculoşi!”

Seară frumoasă de septembrie în „Ciarda Roşie”, cu căpitanul Ripensiei Timişoara, Adrian Popa, savurând încă o intrare în 16-imile Cupei României cu roş-albaştrii, bucurie pe care a împărtăşit-o imediat după fluierul final, în ovaţiile unor spectatori încă rămaşi la teren, după 2-0 cu CS Ineu în faza 5 a întrecerii…

ripensia-faget-2823 - adrian popa

„Este pentru a doua oară când ne calificăm în 16-imile de finală, printr-o evoluţie şi o victorie frumoasă, cea mai muncită din această ediţie a Cupei României, în care până acum nu am evoluat în inferioritate numerică. Însă nu consider că am avut de suferit de pe urma acestui fapt şi tot noi am fost cei mai periculoşi şi chiar am mai înscris pentru 2-0 şi în inferioritate numerică”, a spus şeptarul căpitan care în 1 octombrie va împlini 27 de ani.

Despre calvarul incertitudinii în privinţa descalificării după turul precedent din întrecere, Popa a admis că „luni am aflat eu, a fost o zi de groaznică aşteptare pentru noi toţi. Am simţit în toate acele zile că ne-a fost furată munca din această ediţie însă eram ferm convinşi că conducerea va reuşi să facă tot ce este posibil să câştige recursul”.

Căpitanul a mai răspuns prin a zice: „Înainte de toate, este pentru a doua oară în ultimele 3 sezoane să reuşim pătrunderea în 16-imile Cupei, ceea ce am ţinut foarte mult să reuşim, pentru a confirma că nici în 2013 nu a fost o simplă întâmplare. Şi acum 2 ani am fost întrebat în acest moment al competiţiei ce echipă îmi doresc să întâlnesc în faza următoare, şi nu pot să spun că ar fi una anume dar dacă ar fi totuşi să mă gândesc la una, atunci, la fel, să fie cea la care evoluează fratele meu, la Rapid, şi sper că a câştigat azi, să-l pot întâlni în 16-imile de finală”.

Însă Rapid a fost eliminată în Ilfov, la Berceni, cu 1-0, prin golul lui Mihai din minutul 82, doar 3 fiind disputele în care gazdele s-au calificat în cele 90 de minute, şi cazul Unirii Tărlungeni, plus, bineînţeles, al Ripensiei.

Alte 5 dueluri au intrat în prelungiri, printre învingătoarele în deplasare fiind şi U Cluj sau FC Braşov. Tragerea la sorţi, vineri la 12.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: