Carani la scor, CSC Dudeștii Noi la limită. La fel și Seceani, nou record ca serie victorioasă în tur, cu 6 succese

O rundă fără remize, a treia de acest fel din turul Diviziei D Timiș, s-a încheiat în această după-amiază cu încă un triumf în contul oaspeților, bilanțul general al etapei a XIII-a fiind de 5 victorii ale gazdelor și 3 ale vizitatorilor, 18-11 la goluri marcate. Astăzi s-au jucat ultimele trei meciuri, primul de la ora 11, decis dintr-o lovitură de la 11 metri după mijlocul părții secunde.

Nou-promovata, la cea de-a treia victorie consecutivă, dar și a treia cu 1-0 în acest campionat. Ex-liderul, la cel de-al treilea insucces la rând, prim eșec în deplasare în această ediție de ”D”… CSC Dudeştii Noi – ACS Pobeda Star Bişnov 1-0 (0-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat de Cosmin Bogdan în minutul 70, din lovitură de la 11 metri, acordată de arbitru în urma unui fault comis de antrenorul-jucător Daniel Vasilcin asupra lui Ciprian Palade.

La ultima fază a meciului, în cel de-al cincilea minut de prelungiri, oaspeţii au urcat inclusiv cu portarul Stoianov în careul de 16 metri advers, la lovitură liberă executată de Kalapiș de la 25 de metri, dar portarul Burtic a cules balonul iar trupa lui Vali Miculescu a reuşit cucerirea tuturor celor trei puncte în faţa bulgarilor.

Iar de la ora 15, alte două partide…

ACS Carani – Flacăra Parţa 7-1 (1-0)

După 3 remize, ACS Carani leagă din nou două victorii și urcă prima în ierarhie, grație golurilor marcate în plus în condiții de egalitate de puncte și la golaveraj cu Fortuna Becicherec, care are un meci mai puțin disputat. Codașii nou-promovați din Parța cuplează în schimb pentru a treia oară în ultimele 8 apariții câte două înfrângeri.

Însă abia cu cinci minute înainte de pauză au izbutit gazdele deschiderea scorului, prin Stelian Argatu. La reluare în schimb trupa lui Cosmin Stan s-a dezlănţuit şi a reuşit să înscrie de şase ori, prin Adrian Butura în minutul 59, Răzvan Murariu (min. 65), Raul Costescu (min. 77 și 82), Andrei Precup (min.85) şi Alexandru Fedor (min. 90), după ce  Cristian Nicolescu reducea din handicap la 3-1 în minutul 71.

Oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi de pe teren de arbitrul Elisei Balaj, și anume Marius Milovan în minutul 74, la 3-1, pentru cumul de cartonaşe galbene, și Florin Nohai (min. 79), la 4-1, pentru injurii aduse asistentului Denis Mihăescu.

Iar nici antrenorul vizitatorilor, Robert Fruşa, nu a scăpat cu bine, fiind trimis în tribună în minutul 83.

În fine, al treilea eșec pe teren propriu pentru Progresul, care nu mai suferea două înfrângeri la rând din runda a șasea… Progresul 1906 Ciacova – AS Seceani 1-2 (0-0)

Au marcat: Marius Stănilă (min. 76), respectiv pentru învingători Cristian Ismail (min. 75) şi Alin Pîrjol (min. 88). Astfel, și al șaselea triumf la rând în ”D” pentru AS Seceani, nou record al turului, depășind seria de 5 victorii a… învinsei Progresul.

ACS Fortuna Becicherec a stat în această etapă întrucât echipa CSM II Lugoj s-a retras din campionat după etapa a 7-a. Rezultatele din weekend, clasamentul la zi și programul rundei a XIV-a, pe coloana datelor tehnice.

Plus câteva fotografii realizate de Cosmin Poenar la victoria noului lider ACS Carani…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = optzeci unu

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: