Care sunt criteriile importante de selecție a caselor de pariuri online?

Cum aleg românii casele de pariuri la care își deschid conturi? De exemplu, Betano a punctat la capitolul popularitate devenind sponsor de titlu al Ligii I. A fost o decizie de marketing care a adăugat un atu la criteriile de selecție general valabile pentru pariori.

Fiecare detaliu contează dacă vrei să joci la pariuri ca un profesionist. Probabil că ai observat că site-urile care scriu despre casele de pariuri online se feresc să dea verdicte de genul „aceasta este cea mai bună casă de pariuri”. Sunt mai multe agenții bune. Contează ce stil de joc are fiecare parior.

Ține cont de câteva aspecte

Dacă te-ai gândit să îți deschizi primul cont de pariuri online sau dacă pariezi deja, dar vrei să ai mai multe opțiuni, te sfătuiesc să ții cont de câteva aspecte care te ajută să faci cea mai bună alegere. Le prezint în ordinea importanței:

  1. Seriozitatea, care poate echivala cu popularitatea despre care vorbeam la începutul acestui articol. Sunt mai mulți indicatori din acest punct de vedere. Unul ar fi informațiile care țin de istoria operatorului. Cu cât este de mai mult timp pe piață, cu atât încrederea crește.

Discuțiile de pe forumuri reprezintă un barometru important pentru nivelul la care se află un agenție de pariuri online. Citește atât părerile pro, cât și cele contra. În acest fel, vei avea o imagine completă.

  1. Oferta. Dacă pariezi pe fotbal, oferta este bună ca și număr de evenimente la mai toate casele de pariuri online. Diferența se face la capitolul opțiuni de pariere. Nu te grăbi atunci când faci analiza pieței. Studiază ce îți oferă toate agențiile de top pentru competițiile pe care vrei să pariezi.

Să spunem că ești specializat pe campionatul Franței. Pentru PSG – Monaco, un operator poate oferi 100 de opțiuni de pariere, altul 120, iar altul 90. Contează și cât sunt de variate aceste opțiuni. Degeaba există 20 de variante pentru scor corect, dacă nu există pariuri pe cornere sau pe cartonașe.

De asemenea, unele case de pariuri online oferă 10 linii de pariuri asiatice, altele 3, iar altele poate nu au decât handicapuri europene. Pentru cine joacă pe asiatice, agențiile din prima categorie sunt cele mai potrivite, chiar dacă e posibil să aibă și dezavantaje în comparație cu concurența.

SS Lazio’s Stefan De Vrij (L) vies for the ball with SSC Napoli’s Dries Mertens during their Italian Cup semifinal soccer match at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 04 March 2015. ANSA/ETTORE FERRARI

  1. Platforma de pariuri live. Majoritatea pariorilor români pariază pe evenimente aflate în desfășurare, pentru că aceste pariuri oferă mai multă adrenalină decât cele pre-meci. Dacă te numeri printre amatorii de live-uri, atunci platforma ideală trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice: oferta să fie la fel de bogată precum cea pre-meci, pariurile să fie înregistrate la puține secunde după ce ai dat click pe „plasează pariul”, cotele să fie actualizate rapid după marcarea unui gol sau după o eliminare, opțiunea Cash Out să fie la fel de „promptă”.

Cine pariază live vrea să și urmărească meciul.  Platforma de streaming video live face diferența între operatorii de top. Din fericire, tot mai multe agenții de pariuri online au făcut progrese serioase la acest capitol, în ultimii ani. Diferențe există, însă, și sunt sesizabile cu ochiul liber, de la numărul de transmisiuni la calitatea imaginii.

  1. Cotele. Așa cum am spus, pentru o concluzie cât mai corectă, trebuie să analizezi piața cu răbdare. Alege trei meciuri din competiții de calibru diferit și vezi ce cote oferă pentru ele patru sau cinci operatori de top. Fă un tabel, ca să îți dai seama mai ușor cine are cele mai mare cote pe diverse opțiuni de pariere. La un volum mare de pariuri, diferența între 1.30 și 1.40 contează.
  2. Aplicațiile pentru pariurile mobile. Pariurile mobile îți oferă avantajul de a paria oricând, din orice loc. Ca să profiți de orice oportunitate, trebuie să te miști repede, iar „operativitatea” este asigurată de aplicațiile pentru dispozitivele mobile.
  3. Metodele de depunere și de retragere. Casele de pariuri online pot fi selectate și prin prisma varietății instrumentelor financiare prin care poți să depui sau să retragi fonduri. Atenție la depunerea și la retragerea minimă, dar și la comisioanele ce pot fi percepute.
  4. Miza minimă. Dacă joci mize mici, doar ca să te distrezi, vei ține cont și de criteriul mizei minime. La unele agenții poți „risca” chiar și 50 de bani pe un pariu, iar la altele miza nu poate fi mai mică de 2 lei.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1, Publicitate și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: