Carențele unei competiții organizate defectuos: UTA – Foresta Suceava 8-1 (4-0)

Cinci etape au mai rămas de disputat în liga a doua și lucrurile par să se lămurească în privința echipelor promovate și a celor retrogradate. Acest sistem al campionatului cu o serie unică obligă echipele la drumuri istovitoare și la cheltuieli inutile. Așa s-a întâmplat azi și cu echipa Foresta Suceava, care a parcurs peste 1.500 km până la Arad pentru un simplu act de prezență. Echipele din zona noastră par a fi scutite de emoțiile retrogradării, ceea ce nu înseamnă să nu-și joace șansele până în ultima etapă.

Soarta partidei de azi de la Șiria s-a hotărât în primele 25 de minute, când arădenii au marcat de două ori și oaspeții au devenit dezorientați și au cedat vizibil. De altfel, sucevenii au avut doar doi jucători care au dus greul, remarcându-se prin travaliul lor pe toată durata partidei, Marius Matei și Pavel Secrier.

De cealaltă parte, arădenii au tranșat rapid partida în favoarea lor, ieșind în evidență reușitele celor doi tineri atacanți David Popa și Darius Buia, precum și jocul dezinvolt al lui Cătălin Hlistei. La o asemenea victorie, toți jucătorii s-au remarcat prin atitudine și determinare.

*

Ionuț Popa: „Am fost puțin circumspect înaintea partidei, deoarece oaspeții își jucau ultima șansă de supraviețuire în liga secundă.”

Florentin Petre: „A fost o zi urâtă pentru mine, nu mă așteptam la o asemenea înfrângere. Mai păstrăm șanse.”

*

Sâmbătă, 5 mai 2018; stadion ”Otto Greffner” Șiria; teren bun; spectatori: 500.

Au marcat: D. Popa (min. 2) care a reluat o centrare a lui Curtuiuș; Buia (min. 26) cu un șut din apropiere la o pasă ideală a lui D. Popa; Buia (min. 42) cu un șut din unghi lateral dreapta; D. Popa (min. 44) care a reluat cu călcâiul o centrare a lui Hlistei; Hlistei (min. 47), aflat în ofsaid, a șutat pe lângă Began; Curtuiuș (min. 50) cu un șut din careu la o centrare a lui Hlistei; Buia (min. 75) care a lobat mingea peste Began la o pasă în adâncime a lui A. Iuga; Lupușor (min. 86) cu un șut din afara careului; D. Popa (min. 88) cu un șut sec din careu.

UTA: Bodea – D. Dan, Manea (min. 61 Markovic), Roșca, Burlă – Buia, Petra, Tănase, Hlistei (min. 51 A. Iuga) – Curtuiuș (cpt.) (min. 56 Stahl), D. Popa.

Director tehnic: Ionuț Popa.

Pe bancă: Creța, Polgar, Prună, Jorza.

Foresta Suceava: Began (min. 80 Bîlbă) – Onofraș (min. 61 Netea), Mateciuc, Opriș, Mușea (min. 46 Dănilă) – Sumănariu, Stănescu, Lupușor, Secrier – M. Matei (cpt.), Cerlincă.

Antrenor: Florentin Petre.

Pe bancă: Martin, Makriev.

Cartonaș galben: Mateciuc.

Arbitri: Dorin Voina (Reșița) – Nicolae Chițoiu (Timișoara), Călin Cimponeriu (Lugoj). Rezervă: Claudiu Gaitin (Lugoj). Observatori: Romeo Malacu, Zaharia Ciev (Timișoara).

Rezultatele etapei a 33-a, clasamentul la zi și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: