Castanele din foc, cu banii localnicilor, Stanciu – plecat

Într-o adresă semnată în 8 martie de Marian Iancu, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului alb-violet, şi expediată pe adresa Consiliului Judeţean Timiş, se spune că „din discuţiile purtate între noi pînă în prezent, am înţeles că, în condiţiile în care actualii acţionari nu mai pot finanţa clubul în vederea stingerii datoriilor, noii acţionari vor face investiţiile necesare în termen util”, ceea ce implică plata datoriilor de 2,5 milioane euro. Şi tot joi clubul polist a reziliat contractul cu Daniel Stanciu, manager al echipei, cu convenţionalul limbaj de lemn „de comun acord”.

Cu alte cuvinte contribuabilul localnic se vede pus în situaţia de a acoperi datoriile de milioane de euro pricinuite la club de fosta conducere a alb-violeţilor, ca o condiţie a necesarului dosarului de licenţiere. La care mulţi timişoreni – şi pe bună dreptate – ar putea rosti la demersul edililor un sec „nu în numele meu”. Dar în an electoral şi cu atîta „voinţă” politică pe metru pătrat, generată de iresponsabili care ar trebui de fapt să-şi plece ruşinaţi capul pentru înhăitarea la care au fost părtaşi, se prea poate ca aleşii să scoată castanele din foc cu sume rezultînd din contribuţii financiare ale cetăţenilor locului. Că doar nu vor plăti din propriile buzunare şi nici nu vor schiţa un gest de recunoaştere a erorilor trecutului.

De vină ar putea fi de exemplu… presa. Altfel, întreaga adresă o puteţi lectura aici:

http://www.politimisoara.com/Arhiva2012/Adresa.pdf

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Castanele din foc, cu banii localnicilor, Stanciu – plecat

  1. Dorel cu tarnacopu' spune:

    N-ati inteles ca e cruce, din clipa cand autoritatili au cerut 100% si nu 51%?Sper ca macar in clipa cand va pleca Chivorchian ve-ti intelege!Culmea tembelismului e ca toti se bucura!

  2. gelu spune:

    Băi, Dorele, mai bine ți-ai da cu târnăcopul ăla în moalele capului, că și așa nu ai nimic în el.

  3. xena spune:

    Dorele,daca taceai filizof ramaneai…esti exact ca in clipul publicitar cu …”Dorel”…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = patruzeci noua

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: