Câștigătoarea Diviziei D Timiș încheie returul cu un succes în prelungiri și o horă: ”Campionii în liga a treia!”

Chiar dacă nu a strălucit în ultima etapă a returului, campioana judeţului Timiş a reuşit o victorie și în runda cu numărul 34, fie și chinuită, în minutul de prelungiri acordat de arbitrul Costel Dobrişan, care a dictat o lovitură liberă de la 18 metri, transformată cu măiestrie de Emanuel Pătraşcu, direct în vinclu, lăsându-l fără replică pe portarul Toma: CS Timișul Șag – ACS Ghiroda 3-4 (1-1).

În schimb s-ar putea estima că gazdele, care au încheiat campionatul pe locul 12, s-au ridicat la nivelul campioanei şi mult nu a lipsit să-i smulgă un punct, pe care l-ar fi meritat, la capătul unui meci cu multe goluri, semnate pentru CS Timișul de Bogdan Moroșanu (31 – lovitură de la 11 metri și 87) și Cristian Racoceanu (80) respectiv Cosmin Mancaș (21), Sebastian Budur (54, 82) și Emanuel Pătrașcu (90+1) pentru campioni.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 21, când Brian Filimon a executat rapid o lovitură liberă de la 35 metri, văzându-l liber pe Mancaş, care la rândul lui a lobat mingea de la 16 metri, peste portarul Toma, ieşit dintre buturi.

Avea să fie 1-1 în minutul 31, după ce Damian l-a faultat în careu pe Moroşanu, fază la care, corect, arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri, transformată tot de acesta, în stânga portarului.

Rar se mai întâmplă la un meci de fotbal precum astăzi în minutul 47 la Șag, observatorul de arbitri Iulian Spătaru chemându-l la margine pe arbitrul Costel Dobrişan, care i-a spus ceva…

După pauză, ambele echipe au trimis mingea în transversală, mai întâi Moroşanu direct din corner în minutul 51 iar apoi Budur (min. 65), dar înainte de cea ochită de oaspeţi același nou intrat Budur a reuşit golul doi în minutul 54, din 4 metri, cu latul, la o centrare perfectă a lui Mancaş, lansat în urma unui contraatac de pe flancul drept.

În minutul 80, din nou egalitate, Moroşanu centrând din corner pe jos iar mingea ajungând la Racoceanu, care l-a surprins pe Dubou cu un şut pe jos în stânga sa: 2-2.

Bucuria gazdelor a fost însă de scurtă durată căci Budur a semnat dubla în minutul 82: 2-3. Cei din Şag au reuşit pentru a treia oară să egaleze, beneficiind de o lovitură liberă de la 35 metri, executată de Costea şi fructificată de Moroşanu de la 16 metri, lob cu capul peste portar, ieşit dintre buturi.

La fluierul final, campioana judeţului Timiş a fost premiată de secretarul general al AJFT, Florian Mierea, care a înmânat primilor clasați trofeul câștigătorilor, o minge şi o diplomă, primite de căpitanului echipei, Emanuel Pătrașcu. Și a început hora, după premiere…

Întreaga echipă a cântat ”campionii în liga a III-a!”, iar Brian Filimon i-a stropit cu un bidon de apă pe coechiperi, câteva bune zeci de secunde primii clasați încingând hora. De menţionat că antrenorul Vlad Bura nu a putut fi prezent la acest ultim meci în liga a IV-a din motive familiale, dar a fost înlocuit cu succes de secundul său, Alexandru Albert.

Şag: Cristian Toma – Ciprian Palade, Alexandru Marincu, Alin Buruiană (min. 46, Lucian Robotă), Marius Tutunaru, Cristian Seculin, Flavius Mărgineanţu (min. 46, Cătălin Costea), Adrian Marincu, Alexandru Postolache (min. 89, Paul Sînitean), Cristian Racoceanu şi Bogdan Moroşanu.

Antrenor Iulian Muntean. Director sportiv Adrian Ianoşev.

Pe bancă: Ionel Ropotă, Flavius Roşu.

Ghiroda: Alexandru Dubou – Octavian Firuţ, Constantin Popa, Branimir Ştefanovici, Narcis Damian (min. 46, Rareş Mureşan), Brian Filimon, Florin Gaidoş, Bogdan Centea (min. 46, Florin Dochiţa), Cosmin Mancaş, Emanuel Pătraşcu şi Alexandru Baranyi (min. 46, Sebastian Budur).

Antrenor secund Alexandru Albert. Antrenor cu portari: Mihai Goldan.

Pe bancă: Daniel Ciui, Adrian Ciobanu şi Marius Stanciu.

Arbitri: Costel Dobrişan – Patricea Samsudean şi Bogdan Otiman. Observatori: Florian Mierea şi Iulian Spătaru.

Revenim cu GALERIA FOTO de la Șag…

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × = 42

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: