Câtea şi Bulz propulsează Avântul în ultima treime a debutului cu AS Carani

Pe lîngă rezultatele complete ale ligii a cincea timişene, precum şi consemnarea cu fotoreportaj de la debutul lui ASU Poli, Iosif Rotariu şi a fanilor „violeţi” în Campionatul Judeţean, punctăm şi una dintre cele 5 victorii înregistrate de gazde în Seria I, pornită la drum cu cele mai multe triumfuri ale vizitatorilor, 3 la număr, comparativ cu celelalte două serii paralele, în care s-au consemnat raporturile 3-3 (remize)-2, în Seria a II-a, respectiv 6-0-1 în cea de-a treia.

Oaspeţii au marcat 22 de goluri în Seria I, cea vestică, dar nici unul într-un anumit joc: AS Avântul Periam – AS Carani 2-0 (0-0).

După o primă repriză egală, elevii pregătiţi de Marcel Cionca au reuşit să spulbere visul oaspeţilor, care şi-au dorit să plece cu un punct de la Periam, într-un meci din etapa inaugurală a Seriei I a Campionatului Judeţean Timiş. Deschiderea scorului a survenit în minutul 66, atunci când Daniel Câtea, cu o scăriţă de la 12 metri, l-a învins pentru prima dată pe înaltul portar Dăniloaie.

Oaspeţii puteau egala cinci minute mai târziu dar Roman a ratat cu poarta goală. Totuşi, golul doi a venit cu şapte minute înainte de finalul jocului, atunci când şutul lui Dumitru Bulz, de la 18 metri, l-a surprins pe portarul vizitatorilor.

La fluierul arbitrului Doru Banu s-au aliniat formaţiile Avîntul Periam, cu Blonț – Coc, Iuga (min. 46 Bulz), Bădulescu, Bologu, Petric, Toma (min. 85 Hulbar), Filip, Câtea (min. 70 Recsky), Iotoran și Codrea, anntrenor Marcel Cionca, respectiv AS Carani: Dăniloaie – Tălășman, Ursu, Vuletici, Radoslavici, I. Negrea, Bindalac, S. Negrea, Mătrășag, Ghiță (min. 65 Cărăbeț), Roman. Antrenor: Doru Chifan.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Sport de masă, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: