Ce ridicol și absurd! Premier League se reia din genunchi, cocoșată sub sinistre majuscule

Ce-a fost și ce-a ajuns fotbalul englez de vârf. De la spiritul de fair-play cavalerește etalat în niște vremuri în care omenia sufletească din societate se regăsea și în sportivitatea din teren, la deturnarea și încorsetarea fenomenului în marjele conformist dogmatice ale corectitudinii politice pliate ”revoluției culturale” în plin avânt al desăvârșirii noii ordini mondiale cu iz bolșevic satanist, o întreagă inginerie socială cu îndoctrinare și condiționare inclusiv prin sport, ideal vehicul nu doar de natură comercial-financiară pentru dregătorii mereu trăgând sforile din umbră.

Spălarea pe creier din societate nu mai cunoaște margini, haosul indus de instigatorii fără chip amplificând semnificativ disonanța cognitivă, iar aproape fiecare nou exemplu ivit dovedește că mai toate formele de ”divertisment” cu impact mediatic major și magnet la mase contribuie fără doar și poate la aruncarea a și mai mult praf în ochi în încercarea de ducere de nas a publicului, la influențarea sa pe linii nu doar ale manipulării ci chiar și ale condiționării, trapă în care este pasibil a cădea și amatorul de fotbal din Premier League.

Competiție atingând în ultimii ani noi și noi minime în îmbrățișarea sa cu corectitudinea politică plină de fațete ale marxismului corporatist abil clădit din aproape în aproape cu limbaj de lemn printre ruinele post-industriale ale unei ordini a lucrurilor sortită dispariției.   

Nu doar că sportul a fost tras cu lunile pe margine sub apăsarea celor mai exagerate pretexte prefabricate, într-una dintre cele mai masive manipulări din istoria modernă a omenirii, istorie oricum plină până la refuz de diversiuni dintre cele mai grotești însă cu totul altfel prezentate publicului, dar iată că a și devenit scenă a anumitor luări de poziție declarative ce nici pe departe nu-și găsesc locul în lumea arenelor, asta fără a mai sublinia cât de profund greșite sunt aceste manifestări, ca nuca-n perete în raport cu realitatea factuală.

Adevărul e că oculta satanică mondială trage sforile cum vrea și manipulează în neștire o omenire cu care face absolut tot ce vrea, permițându-și implicit ca diversiunile să fie împănate cu grosolane falsuri cât se poate de străvezii prin ridicolul lor, fără însă ca vreo masă critică să reacționeze cum s-ar cuveni la asemenea conspirații, ba din contră, nătângi elemente ale idiocrației conturate peste decenii făcându-i și jocul, docil și cu nețărmurită puerilitate.

Au fost printre altele ”izolarea” precum găina în coteț, ”botnița” și ”distanțarea socială”, toate în numele așa-zisei combateri a unei invenții de laborator cu inserții și mutații, de fapt pură inginerie socială, apare mai nou acum și căderea în genunchi ca formă de manifestare a unei presupuse vinovății colective, totul în numele corectitudinii politice, lustruită fațetă a marxismului cultural plin de diversitate și incluziune. De fapt pură inginerie socială.

Mândrul fotbal englez, arcuit între timp în jurul globului drept instrument mediatic de fascinare a maselor magnetizate de ecran, s-a înfățișat miercuri la reluarea Premier League dintr-o poziție absolut inacceptabilă pentru orice iubitor de sport cu scaun la cap și care înțelege cât de cât pe ce lume trăiește, sportivi cu câte un genunchi pe gazon, jucători profesioniști care au renunțat la numele de identificare de pe spate, deasupra numărului de pe tricou, zonă cedată unei denumiri pe seama căreia sforarii își râd în barbă.

Și râd cu poftă pentru că viețile a miliarde și miliarde de oameni de pe această planetă nu contează absolut deloc în accepțiunea lor, dar deloc, ”mâncăi degeaba” și ”mari nespălați”, doar ”carne de tun” pentru cei din grupul 300, iar cu atât mai puțin ar conta pe radarul acelorași viețile negrilor neincluși printre aleși. În schimb momentan de folos păpușarilor, pe post de declanșatori ai detonației îndreptate spre temeliile vieții sociale a tărâmului oamenilor liberi. Statelor Unite ale Americii li s-a pus gând foarte rău iar puțini pricep câte ceva din magnitudinea complotului, rândurile majorității ignorante și îndobitocite fiind fortificate cu noi purtători de steag în necunoștință de cauză, de fapt purtători de creier la bocanc, crezându-se mari virtuoși într-un război oricum prefabricat și fictiv, dar în orice caz deloc al lor.

N-a fost suficient c-au păstrat un minut de reculegere doar în memoria victimelor virusului de laborator, când de fapt net mai mulți semeni au decedat în același timp pe glob ca urmare a nenumăratelor boli cronice care macină sănătatea omenirii, mulți dintre aceștia fiind eronat dar cu bună știință trecuți pe lista celor răpuși de făcătura ocultei satanice!?!

Nu, n-a fost deloc suficient.

S-au mai pus fotbaliștii și-n genunchi, și asta pe seama unui caz cusut cap-coadă cu ață albă, cu totul altceva în realitate decât narațiunea înfiptă la nivel global pe gâtlejul unei omeniri pare-se într-o fatală psihoză colectivă. Dacă se adoptă mătănii și plecăciuni la scară mondială de pe urma unei grosolane înscenări ca modalitate de înfierbântare a spiritelor și potențială declanșare a unei răzmerițe marxist-bolșevice, mult dorită de ocultiștii sataniști atât de iubitori de sânge și de ”roșu purpuriu”, atunci ba bine că omenirea nu-și merită crunta soartă ce-i bate tot mai tare la ușă, cioc, cioc din vârful coasei. Și cu secera.

Ciocanul e necesar naivilor, să-și verifice simțurile anesteziate la nivelul ”botniței” și al genunchiului plecat în pământ. Parte minunată a lucrurilor în ceea ce s-a întâmplat inițial pe Villa Park, înaintea startului meciului de debut la reluarea Premier League, și anume Aston Villa – Sheffield United, ulterior și înaintea celorlalte partide jucate la mijlocul acestei săptămâni în elita din Albion, la ditamai gogomăniile n-au fost părtași și zecile de mii de fani care ar fi devenit implicit complici prin prezență unor luări de poziție nu doar deloc necesare, dar și într-o absolută contradicție cu atitudinile care ar fi trebuit în mod firesc etalate dacă inițiatorii ar fi cât de cât cuplați realității factuale, adevărului obiectiv.

Esențe spulberate și pulverizate de pe talerul unei omeniri posedată de cultul satanic ce a indus-o pe cele mai greșite căi, ocultă amorezată de a perverti absolut totul, binele în rău și adevărul în minciună, frumosul în urât și disfuncționalul în normal, câte și mai câte.

Măcar spectatorii au fost scutiți de erorile de judecată ale idolilor lor, sclavi ai banului și intereselor pe o scenă acaparată de corporatismul neavând nimic de-a face cu frumosul joc, și culmea ironiei este că spectatorii au scăpat de a fi complici puerilelor luări de poziție ale idioților utili noii ordini mondiale tocmai grație ”distanțării sociale”, fotbal cu tribunele goale.

Totul este de fapt jalnic, jocul fără spectatori și întreaga ipocrizie a conformismului lumesc fără pic de filtru al rațiunii, cu sportul luat și el docil prizonier într-o macabră combinație a conspirațiilor de tot felul țesute de ani buni, acum struțocămila mafiei medicale ca prim pas mai pe față pe calea purpurie spre stadiul viitor al suprainteligenței autonome, completată de diversiunea de la Minneapolis, alt pretext pentru alte fărădelegi ale ocultiștilor frecându-și palmele în umbră.

Și chiar le vine foarte simplu, la cât de injectată a ajuns să fie turma. Făcându-le absolut pe plac, fie departe de locurile din tribune, fie în genunchi pe gazon. La ce nivel al ridicolului și absurdului se va mai coborî ființa umană înainte de a-și da seama cât de ordinar poate fi prostită? Abisul o paște prin prisma ponerizării de care are parte societatea, căci de-acum numai despre ponerizare mai poate fi vorba.

Amin din partea unui admirator de altădată pe adresa unui fotbal cu genunchiul în pământ și alor săi difuzori care și-au dat în prima jumătate din 2020 examenul final: televiziuni absolut falimentare moral. Pârghii trâmbiță ale manipulării grosolane a populației, trompete corupte până în măduva oaselor prin a tăcea mâlc despre mai tot ceea ce ar stârni măcar suspiciunea până și celor mai neinițiați subiecți ale căror vieți chiar nu contează deloc în vizorul diversioniștilor din umbră. Desăvârșiți maeștri ai ponerologiei politice sub a căror influență patologică populațiile au dezvoltat deja o acceptare fără crâcnire și fără pic de gândire critică a valorilor și motivațiilor patologice, cel mult pseudoștiințifice. Sinistru. Iar pentru a detecta cât de cât, un crâmpei, căror forțe li se închină și îngenunchează puerili spălați pe creier, o înregistrare video din SUA, o ilustrată a așezărilor viitorului apropiat. Ieri a fost rândul unora, astăzi al altora, mâine-poimâine al multora: https://www.naturalnews.com/2020-06-19-video-claims-black-lives-matter-terrorists-raping-door-to-door-seattle.html

Aston Villa – Sheffield United avea să se încheie la Birmingham zero la zero. Parcă pe măsură. Runda jalnicei reveniri fără spectatori în jur continuă, rezultatele ”intermediarei” din jalnicul play-out al Ligii 1 în România, pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal. În aceeași rubrică, programul etapei viitoare, a V-a în grupa a II-a valorică, și clasamentul la zi.             

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Internațional și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: