Ce va fi cu jocul CSM Lugoj II – ASO Deta? Lața: ”Nu-l mai reprogramăm” Danciu: ”Facem apel”

AJF Timiș nu se arată a lua în considerare dovezile solicitate până la termenul limită de astăzi pe adresa grupării CSM Lugoj II în privința problemelor medicale cu care s-au confruntat 9 componenți ai divizionarei D înaintea meciului acasă cu ASO Deta din runda finală a turului în liga a IV-a, și care au dus la hotărârea Comisiei de competiții a AJFT din preziua întâlnirii, 24 noiembrie, ca jocul să fie reprogramat la o dată ulterioară.

Comisia de competiții decidea vineri ca meciul programat sâmbătă 25 noiembrie de la ora 11 cu CSM Lugoj II în calitate de gazdă organizatoare să fie amânat și reprogramat, cu condiția ca gruparea de pe Timiș să furnizeze înscrisuri oficiale despre îngrijirile medicale necesitate în regim spitalicesc de jucătorii săi, altminteri ar fi pasibilă de pierderea partidei prin omologarea rezultatului cu 0-3 ”la masa verde”.

Conform clubului de pe malurile Timișului, și prin explicațiile antrenorului Dafin Danciu, nouă sportivi au suferit o toxiinfecție alimentară înaintea confruntării cu detenii și au urmat un tratament medical inclusiv pe bază de perfuzii, iar medicul grupării divizionare, totodată medic de familie al unora dintre fotbaliștii afectați, a întocmit o adeverință medicală care să servească justificativ solicitării din partea AJF Timiș, menționând starea jucătorilor.

AJF Timiș a apelat telefonic Spitalul Municipal Lugoj, care a înștiințat forul județean că sportivii suferinzi nu au necesitat internarea de urgență, iar tot conform spuselor lui Dănuț Lața, președinte al asociației, în acest caz Comisia de competiții n-ar mai reprograma în cele din urmă meciul CSM Lugoj II – ASO Deta. Forul județean ar fi așteptat recepționarea unui înscris oficial din partea unității spitalicești ca dovadă a tratamentului medical aplicat sportivilor, și nu din partea medicului clubului, ceea ce a dus la punctul actual de vedere al asociației, exprimat prin vocea însuși președintelui său.

Dafin Danciu, antrenor principal al lotului implicând sportivii care au suferit medical în cursul săptămânii trecute, și-a exprimat mâhnirea pentru ceea ce a detectat ca fiind o percepție eronată din partea AJF Timiș, spunând că gruparea de pe Timiș va efectua un apel în cazul unei decizii nefavorabile dinspre forul de profil, pentru adjudecarea dreptului de a organiza partida din etapa a XVII-a, astfel ca meciul să se joace în cele din urmă pe teren.

De urmărit dacă una dintre confruntările ultimei etape a turului se va lăsa într-adevăr cu un 0-3 fără joc sau meciul totuși se va derula. Oricum, sezonul de toamnă în ”D” în orice caz încă nu s-a sfârșit.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 1

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: