Cei mai eficace. 20 pentru campioni: lista marcatorilor ”violeților”

ASU Politehnica a înscris cele mai multe goluri în sezonul fără înfrângere pe care și l-a adjudecat înainte de termen, mai jos fiind enumerați toți marcatorii alb-violeților, care au acumulat o medie a reușitelor tinzând spre 4 pe meci.

Campioana mai are două apariții în Divizia D Timiș, miercuri de la ora 18 acasă cu Arsenal Flacăra Făget iar sâmbătă la ora 11 la Peciu Nou, întâlniri înaintea cărora contabilizează și cel mai mic număr de goluri primite. Cel mai rapid gol încasat a fost semnat de Alexandru Moricz, de la CS Unirea Giroc, în partida tur, când reuşea să deschidă scorul, dar doar în două jocuri nu a reușit ASU Politehnica să înscrie, la Orţişoara, contra Cocoșului, în disputa tur, și acasă cu CS Timișul Şag.

Într-un singur meci a tremurat serios pentru victorie, câştigând abia în minutul 90, și anume în cel cu Ripensia, adjudecat cu 2-1 în cea de-a doua etapă, din august 2014, joc disputat pe terenul CFR.

ASU Politehnica a fost sancţionată cu o singură lovitură de la 11 metri, în revanșa disputată pe ”Dan Păltinișanu” cu Ripensia, în urmă cu nici 3 luni, și câştigată la scor, 6 -2, Paul Burtic apărând însă atunci penalty-ul executat de Briciu, în prima repriză.

Octavian Drăghici

Octavian Drăghici

 

 

Dar iată jucătorii care au strâns în acest campionat totalul de 115 goluri pentru ASU Politehnica, peste o cincime trecând în contul achiziției din iarnă, Drăghici, cu mențiunea că 62 au fost înscrise în retur:

24 de goluri… Octavian Drăghici

15: Ionuţ Vucea

13: Răzvan Ghinescu

10: Sergiu Iorgovan 

7: Alin Ionaş

6: Sebastian  Budur și Cristian Gălan 

5: Flavius Tulcan

4: Adrian Ilie

3: Brian Filimon, Leonard Naidin, Samuel Feraru și Alexandru  Rus

2: Mădălin Stancu, Petru Popoviciu, Lucian Gavrilută, Carol Taub și Dorin Codrea

1: Cosmin Ion și Dinu Rebenciuc.

Un autogol: Sorin Ciumacenco, de la AS Peciu Nou, într-un meci câştigat de ASU Politehnica Timișoara cu 2-1.

De notat că ASU Politehnica a marcat ceva mai puține goluri în sezonul precedent, 114 în 32 de apariții în liga a IV-a, încheind pe locul secund al ierarhiei la puncte, dar ca principală realizatoare în 2013/14, onoare ce îi revenea în 2012/13 Chișodei, cu 108 plase scuturate în 34 de meciuri, tot fără a obține locul I, ci de pe trei. Inegalabil rămâne însă totalul acumulat în iunie 2012 de CSM Lugoj, în calitate de campioană, atunci cu actualul antrenor al Ripensiei la timonă, Cosmin Stan, cei de pe Timiș contabilizând 144 de reușite în 34 de jocuri, așadar peste 4 pe partidă.

Ripensia, care are doar cu 3 goluri mai puțin marcate decât proaspăta campioană, mai are de jucat în această săptămână la Racovița, miercuri, cu Progresul, și acasă cu Pobeda, la căderea cortinei.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: