Cel mai lung parcurs în turul Campionatului Județean Timiș juvenil, din Seria a II-a la juniori D, încheiat cu etapa a XVII-a

A ajuns la finalul sezonului de toamnă și Campionatul Județean Timiș de juniori, odată cu disputarea marii majorități a restanțelor și a jocurilor rundei finale din tur în Seria a II-a a categoriei ”D”, cu cea mai numeroasă componență, de 18 participante.

Impunându-se în deplasare cu 0-7 la ACS Junior 2015 Timișoara, liderul neînvins ASU Politehnica va petrece vacanța de iarnă în calitate de campion de toamnă al Seriei a II-a în Campionatul Județean Timiș de juniori D, cu bilanțul 17 15 2 0 74-11 47 de puncte, cele două remize fiind consemnate la prima deplasare, 0-0 în etapa a a II-a la ACS Dumbrăvița, respectiv în runda a XI-a, 2-2 acasă cu ACS Murani.

În alte meciuri jucate în etapa finală a turului din Seria a II-a a juniorilor D, Ripensia – LPS Banatul 0-6, Avântul Periam – ACS FC Juventus 1-3, CS Giroc-Chișoda – Fortuna Becicherecu Mic 2-0, Meget Remetea Mare – Progresul 1906 Ciacova 4-2, CS Sînandrei – Timișul Șag 2-1, ACS Electrica 1929 Timișoara – ACS Murani 5-1 și ACS Dumbrăvița – Luceafărul 5-1.

Vicecampioană de toamnă în Seria a II-a la juniori D este CSȘ Lugoj, cu 42 de puncte din 16 jocuri, urmată tot cu doar câte două înfrângeri de ACS FC Juventus, ACS Electrica 1929 și LPS Banatul.

Pe lângă ASU Politehnica, având cele mai multe formații lider după turul sezonului de toamnă, alte patru cluburi dețin reprezentante care vor petrece vacanța de iarnă în fotoliul fruntaș în întrecerile județene ale juniorilor C, D, E și B1, și anume LPS Banatul, ACS FC Juventus, AS VHP Pădureni și CS Unirea Sânnicolau Mare.

LPS Banatul a câștigat turul Seriei I a campionatului juniorilor D, cu 15 formații participante, având bilanțul 14 13 1 0 92-5 40 puncte, urmată pe podium de concitadinele Electrica și ACS Poli.

La juniori C, în Seria I, cu 16 echipe, ASU Politehnica a încheiat pe locul întâi cu punctaj maxim, iar în Seria a II-a, cea mai restrânsă numeric, cu zece grupări, campioană de toamnă este ASU Politehnica, neînvinsă, cu 8 victorii și o remiză.

La cea mai mică categorie de vârstă, a juniorilor E, ACS FC Juventus Timișoara în Seria I și VHP Pădureni în Seria a II-a au obținut punctaj maxim în întrecerile cu câte 16 cluburi.

Cu punctaj maxim a încheiat fazele tur-retur ale competiției în cinci echipe a juniorilor B1 campioana CS Unirea Sânnicolau Mare, cu bilanțul 8 8 0 0 35-1 și 11 puncte avans în fața secund clasatei AS Sporting Dumbrava.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: