Cele mai importante proiecte din România la pariuri sportive online

PariuriX, site-ul celei mai importante comunități de pariori online din România, propune rubrici actualizate zilnic care reprezintă surse de inspirație pentru pariori cu stiluri diverse, de la cei care merg pe cote mai mici și mize mari, până la cei care nu sunt dispuși să riște mulți bani și „vânează” cote finale mari.

Aceste rubrici sunt, de fapt, proiecte în care se ține o evidență a pariurilor câștigătoare și necâștigătoare, pentru o evaluare obiectivă a rezultatelor. Urmăresc aceste rubrici și chiar particip la cele deschise membrilor comunității. Celelalte rubrici sunt realizate de tipsteri profesioniști menținuți „în funcție” de performanță. Cine nu are rezultate pierde privilegiul de a mai da ponturi pe această platformă, una de referință în acest segment al mediului online de peste 10 ani.

Pontul zilei

Dintre ponturile propuse zilnic de tipsteri, este ales meciul despre care echipa PariuriX crede că are cele mai mari șanse să fie câștigător. Sunt luate în considerare evenimente din toate sporturile. Proiectul este potrivit pentru cei care joacă bilete single și au o bancă mai mare. Trebuie respectat strict managementul banilor, pentru că au fost douăzeci de zile consecutive în care pontul a fost câștigător, dar și zile la rând în care alegerea nu a fost inspirată.

Recomandarea este să jucăm la pariuri online pentru a ne putea acoperi live cu opțiunea Cashout.

Cotă 2

Pentru cei care preferă strategia dublării banilor la fiecare pariu a fost deschisă rubrica Cota 2. Sunt propuse bilete cu mai multe selecții – de regulă cu 2-3 selecții – care au cota finală 2.00. Ca și în cazul proiectului amintit mai sus, sunt alese meciuri din toate sporturile, nu numai din fotbal, tipsterii fiind specializați pe domenii. Nimeni nu își dă cu părere despre un sport pe care nu îl cunoaște foarte bine. Fiecare selecție este însoțită de o argumentare solidă, pe înțelesul tuturor.

Biletul zilei

Tipsterii și specialiștii sugerează zilnic și câte un pariu multiplu care nu este condiționat de cota finală. Este un proiect dedicat celor care preferă cote mai mari și mize medii. Este posibil ca cota medie a biletelor dintr-o lună să fie în jur de 5, așadar o miză de 10 lei aduce un profit decent.

Bilet șansă

Biletul șansă este în special pentru cei care joacă bilete în sistem, cota finală fiind mare, permițând pariuri în care să riscăm mai puțini bani. Desigur, așa cum spune și titlul proiectului, este nevoie de ceva noroc pentru ca pariul să fie câștigător. Dacă este câștigător, profitul e considerabil în raport cu miza.

Bilet Week-end

Zilele de week-end sunt cele mai propice pentru pariuri, întrucât, în plin sezon, ofertele caselor de pariuri online cuprind sute de evenimente sportive din toată lumea. În acest context, principala problemă care apare este aceea că nu știi cum să alegi dintre atâtea meciuri. Este absolut imposibil să le analizezi pe toate. De aceea, rubrica „Biletul week-end” e de mare ajutor. Tipsterii îți indică selecțiile care par a fi cele mai ok în perioada respectivă, făcând această muncă de analiză în locul tău.

Pentru a câștiga pe termen lung la pariuri, este bine să descarci și să citești cu atenție ghidul pariorilor online, pe care îl găsești pe site-ul amintit. Îți dau acest sfat din două considerente principale:

1. Este contraindicat să riști bani pe un pont oferit de alții, indiferent cât de bine se pricep aceștia la pariuri. Trebuie să treci fiecare sugestie prin filtrul tău și să o analizezi potrivit criteriilor proprii.

2. Te ajută să îți stabilești un management corect al banilor. Așa cum am spus, este posibil să fie mai multe zile la rând în care ponturile să fie necâștigătoare. Dacă nu îți gestionezi banca așa cum trebuie, riști să pierzi totul într-un timp scurt. Dacă respecți raportul miză/risc, îți revii după perioade mai proaste și ești pe plus atunci când tragi linie.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Publicitate și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: