Ceneiul, din ”Promoție”, calificat în Cupa României! Iar medicul partidei Lorena – Pobeda refuză semnarea raportului: ”bulgarii” erau apți de joc

Turul III al fazei timișene din Cupa României 2015-2016 a consemnat și astăzi o calificare a unei grupări de eșalon inferior în dauna unei divizionare D, AS FC Cenei, din categoria ”Promoție”, trecând la scor de o formație timișoreană care s-a prezentat în deplasare cu o garnitură experimentală, gândindu-se mai mult la meciurile de campionat, ale ligii a patra.

Cei din Cenei, componenți ai celui de-al șaselea eșalon, au dispus de FC Auto Timișoara cu 6-1, la pauză 4-0, pășind pe urmele finalistei ediției trecute la nivel județean, Lorena Giarmata Vii, un club de liga a V-a care a eliminat o trupă cu pretenții din Divizia D Timiș, este vorba despre Pobeda Dudeștii Vechi.

Turul IV al fazei timișene în Cupa României, sferturi de finală, va avea loc la începutul lunii martie, dar până atunci să adăugăm consemnării de ieri, pe seama primelor 5 partide ale turului III, prin a nota faptul că ”bulgarii” au ieșit cam șifonați imagistic din deplasarea la Giarmata Vii, unde pur și simplu s-au dat loviți odată ce au pierdut teren în cursa calificării, la 3-0 pentru Lorena, puțin după pauză.

Drept dovadă a renunțării Pobedei la luptă, medicul întâlnirii, solicitat de arbitri pentru a semna raportul de joc după încheierea prematură a partidei, odată ce ”bulgarii” au rămas în 6 jucători în minutul 55, a refuzat să-și pună iscălitura pe document, motivând prin faptul că sportivii grupării oaspete, care s-au declarat rând pe rând accidentați, la intervale foarte scurte de timp, erau de fapt apți pentru a continua întâlnirea. Fără doar și poate…

Ce-i mai trist e că gruparea Pobeda este recidivistă în această privință, și în sezonul trecut echipa a doua a clubului apelând la acest tertip neprincipial.

Dar nici în tabăra Lorenei nu sunt numai zâmbete după calificare, președintele Costel Baci fiind suspendat pentru 4 etape și amendat cu 150 lei în baza raportului întocmit de centralul Raul Ciev, care a menționat faptul că a fost înjurat de oficialul oaspeților în cursul partidei câștigată de cei din Giarmata Vii la Boldur, cu 0-2, în liga a V-a.

Jocul dintre Comloșu Mare și cei din Sâmpetru Mare, tot din liga a V-a, care a fost reprogramat cu angajamentul vizitatorilor de a suporta cheltuielile aferente partidei, a fost în cele din urmă omologat cu 3-0 pentru gazde, dat fiind că oaspeții n-au asigurat prezența medicului la teren.

În fine, partida dintre cei din Remetea Mare și Timișul Urseni, încheiată cu rezultatul de 0-6 și care a avut parte de o contestație formulată de gruparea gazdă, considerată însă ca nefondată, și-a păstrat deznodământul din teren.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: