Centrul de Excelență Timișoara, a doua rundă la rând fără gol primit la Elite U19 și U17

După o duminică fructuoasă pe drumuri, cu o victorie a celor de la Tricolor11 la Mediaș cu 2-0 în Liga Elitelor U19 și o remiză albă a colegilor de generație din 2000 evoluând în Seria de Vest a Ligii Elitelor U17, 0-0 la Sibiu, echipele Centrului de Excelență Timișoara au avut o sâmbătă de succes și pe teren propriu, la fel, fără a primi gol.

Astăzi, de la ora 12, primul joc al cuplajului juvenil de pe Baza II – UPT a reprezentat un galop de sănătate pentru juniorii B implicați în campionatul categoriei U17, 8-0 (6-0) cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia, prin golurile lui Rusu – 2, Lulea, Bănceanu, Peter, Șimăndan, Trip și Pițigoi.

Victoria repurtată la scor în etapa a 20-a din Seria de Vest a Ligii Elitelor U17 a fost posibilă cu aportul lui Dobre – Kovari, Lulea, Stoianovici, Doda – Bănceanu, Pițigoi, Peter, Trip, Șimăndan și Rusu, mai apoi și Talpoș intrând pe teren.

Triumf și pentru Tricolor11 în aceeași rundă a Seriei de Vest din Liga Elitelor U19, de la ora 12, contra celor de la FC Viitorul Mihai Georgescu, 3-0 (0-0) prin golurile marcate de Chera, Casian și Sefer.

Adrian Văsâi, Cristi Petcu și Wiliam Harasim au apelat astăzi la Barbu – Jurj, Țiereanu, Goța, Popa – Manolache, Coroiu, Casian, Sefer, Lazăr și Chera, în vreme ce Trip, Șimăndan și Talpoș au rămas pe banca de rezerve.

În Săptămâna Mare, Centrul de Excelență Timișoara va juca în devans ”dubla” din runda a XXI-a cu concitadina LPS Banatul, miercuri 12 aprilie de la orele 12 și 14.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: